Web- og mobiludvikling - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Web- og mobiludvikling

Hvordan gør du mobil- eller web-applikationer til værdifulde digitale aktiver? Hos Zacco ved vi hvordan. Vi kan tilbyde skræddersyede mobilapp- og web-udviklingsydelser på tværs af alle de største og specialiserede platforme, og vi kan hjælpe med at udvikle og sikre dine digitale aktiver, som f.eks. apps eller data.

Zacco’s Secure Development team offers full-stack iOS, Android, and web development services together with requirements analysis, quality assurance, and software project management.

Uanset hvor vi befinder os i udviklingsprocessen, er sikkerhed en af vores topprioriteringer. Vi adresserer og ser også på de digitale aktiver – såsom data, software og apps – der skabes undervejs i processen, og som vil kunne have værdi for dig. Eksempelvis ser vi på, hvilken slags data der genereres? Hvem ejer dataene? Hvor gemmes de? Når vi håndterer persondata, må vi også sikre, at vi gør det i overensstemmelse med GDPR. Og hvis vi beslutter at bruge Open Source-Software, skal vi sikre os, at vi forstår licensstrukturerne og har en korrekt proces for at arbejde med Open Source-Software.

Har du brug for hjælp til at bygge din mobil- eller web-applikation?

Vores eksperter i Secure Development kan hjælpe dig med alle typer web- og mobiludviklingsydelser, og vi kan hjælpe dig med at navigere mellem risici og muligheder i nutidens konstant foranderlige, digitale landskab. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices