Online Brand Protection - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Online Brand Protection

Vores services indenfor Online Brand Protection – i kombination med vores Corporate Domain Management-service – indebærer registrering, beskyttelse og overvågning, der dækker alle aspekter af tilstedeværelse på nettet. For at fastholde værdien af et digitalt brand kan vi overvåge og håndhæve domæner, varemærker, design og patenter og hjælpe jer med at beskytte jeres organisations omdømme og værdien af jeres virksomheds navn.

Vi kan hjælpe med at identificere og fjerne falsk eller uautoriseret anvendelse af jeres brands, herunder overvågning af krænkelser af varemærker, design eller domæner samt fjerne lignende eller vildledende versioner. Tjenesten kan også omfatte fjernelse af efterligninger af varer, der udbydes til salg, og eventuelt ægte varer, hvis de sælges uden jeres tilladelse, uanset om de er tilgængelige på større onlinemarkedspladser eller sociale medier.

Overvågningstjeneste

Vores overvågnings- og håndhævelsesværktøj – Zacco Zero – er udformet til at beskytte jeres brands onlinetilstedeværelse ved at informere jer om, hvor og hvordan jeres brand bruges, og muligvis misbruges, på nettet. Zacco Zero gennemsøger alle åbne kanaler som websites, sociale medier og markedspladser over hele verden samt betalte søgetjenester og app stores. Den kan desuden anvendes til at håndhæve rettigheder direkte og ofte fjerne krænkende indhold med et enkelt klik. Vi skræddersyr også gerne funktionaliteten af Zacco Zero efter jeres specifikke behov.

Overvågning af domænenavne

Den såkaldte Domain Name Watch-tjeneste informerer os om igangværende registrering af domænenavne eller fremtidige anvendelse, der omfatter jeres brandnavn i adressen. Den kan også skræddersys til at finde stavefejl eller lignende vildledende varianter, og søgningerne kan udføres med intervaller, der passer til jeres behov eller risikoniveau.

Trademark Clearinghouse

I kan som indehaver af et registreret varemærke blive registret hos Trademark Clearinghouse (TMCH). Dette giver jer mulighed for at registrere generiske topdomæner (TLD’er) før deres egentlige frigivelse, hvilket kan være yderst værdifuldt, når nye TLD’er frigives, som kan være relevante for jeres brandnavn.

’Brand Protection’ ydelser

Digital Brand-teamet hos Zacco kan hjælpe med tilmelding, styring og håndhævelse af jeres varemærke, patent og domæneportefølje på alle de største databaser til platformshåndhævelse så som ‘Amazon Brand Registry’, ‘Ebay Vero’ eller ’AliBaba IP Protection Platform’

 

Zaccos tjenester til onlinebrandbeskyttelse og domæneadministration for virksomheder dækker næsten alt, hvad I overhovedet kan få behov for med henblik på at sikre og håndhæve værdien af jeres brand og at opretholde jeres hårdt tilkæmpede omdømme. For mere information om, hvordan vi kan tilpasse tjenesterne til jeres behov og budget, kontakt gerne en af følgende personer:

Tilbage til alle tjenester

Tal med os!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Kontakt-os