Zacco - beskyttelse af opfindelser og immaterielle aktiver
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
Om os

Vi er Zacco

Zacco er en moderne, full-service IP-virksomhed med over 150 års erfaring indenfor innovativ tænkning.

Vi tilbyder et altomfattende 360°-perspektiv på intellektuel ejendomsret. Fra indlevering af patentansøgninger, varemærkeregistrering og designbeskyttelse til softwareudvikling, digital brand-beskyttelse, cyber-sikkerhed og porteføljehåndtering.

I dag er det ikke altid nok at sikre dine intellektuelle rettigheder blot ved hjælp af patenter, registreringer af designs, copyright og varemærker. At sikre din IP digitalt mod datatyveri og svindel og samtidig holde dig opdateret på en databeskyttelseslovgivning, der er i konstant forandring, bliver stadigt mere vigtigt.

Ved at kombinere de konventionelle IP-discipliner med cyber security, softwareudvikling og digital brands, så tager vi hånd om dine ideer, dine opfindelser, dine data, din identitet – og alle dine øvrige immaterielle aktiver, som du ikke lige kan sætte fingeren på. Vi beskytter dem, giver dig ejerskabet til dem og sørger for, at du kan beholde dem – nu og i fremtiden.

Det kalder vi et 360° perspektiv på intellektuel ejendom.

  • Vi har mere end 500 medarbejdere og har eksperter inden for alle aspekter af intellektuel ejendomsret, herunder et stort antal erfarne Patent, Trademark og Design Attorneys såvel som Paralegals, IT-specialister og softwareudviklere.
  • Vi har næsten 250.000 registrerede IP-rettigheder i vores portefølje, og vi håndterer et uhyre stort antal ansøgninger, patentvalideringer og fornyelser hvert år.
  • Vi har en lang historie som international IP-virksomhed, der går tilbage til 1870: Efter en fusion i 2001 – mellem Hofman-Bang i Danmark, Stockholms Patentbyrå i Sverige og Bryns Patentkontor i Norge – antog vi navnet Zacco efter en af vores grundlæggere, Knut Yngve Zacco. I juli 2009 fusionerede Zacco med den mangeårige og velkendte IP-virksomhed Albihns og dannede virksomheden Albihns.Zacco. I september 2012 ændrede vi navn igen til Zacco.

Vores eksperter

Vi er lige så stolte af det, som vi laver hos Zacco, som af de eksperter vi har ansat – og dem har vi mere end 500 af, herunder erfarne Patent, Trademark og Design Attorneys og Paralegals, Cyber Security-konsulenter og softwareudviklere. Uanset, hvilken industri eller hvilket forretningsområde, du kommer fra, så har vi en ekspert til dig, og du kan finde dem alle herunder.

Star for Life Ukraine

Zacco støtter Star for Life Ukraine. Den svenske nonprofitorganisation arbejder i øjeblikket med ukrainske skolebørn. Målet er at forbedre børnenes psykologiske velbefindende, mentale sundhed og selvværd samt at støtte udviklingen af it-kompetencer.

AAA Credit Rating

Zacco Denmark, Sweden and Norway have a AAA credit rating according to Dun & Bradstreet