Star for Life Ukraine - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow


Star for Life Ukraine

Star for Life er en svensk non-profit-organisation. Deres mål er at fortsat styrke børn og teenagere, primært i skolealderen, gennem uddannelse, samt coaching og andre motiverende strategier.

Zacco’s støtte til Star for Life er noget, der ligger tæt på virksomhedens værdier og på deres nylige lancering af et initiativ i Ukraine.

Star for Life Ukraine arbejder i øjeblikket med ukrainske skolebørn. Organisationens ambition er at forbedre deres psykologiske velbefindende, mentale sundhed og selvværd, samt at støtte udviklingen af it-kompetencer. Dette samarbejde omfatter også at vores kolleger bliver indraget i støtten. Vi organiserer indsamlinger af ubrugt kontor- og it-udstyr, der kan sendes til Ukraine som supplement til de finansielle donationer og udstyrsdonationer.

Zacco har tidligere været partner med Star for Life i Sydafrika og har sponsoreret Ezakheleni High School i Sydafrika fra 2014 til 2020. Zaccos tilgang var yderst vellykket i forhold til, at udstyre børn og teenagere med læring og værktøjer, som er nødvendige for at man kan tage kontrol over sit eget liv. Programmet, der blev grundlagt i 2005 som Star for Life Maternity Project, er nu tilgængeligt på omkring 120 skoler i Sydafrika og Namibia.

Du kan få mere at information omkring Star for Life Ukraine på deres webside på https://www.starforlife.org.ua. Vi opfordrer dig til, ligeledes at donere til denne gode sag der.