Zacco - få job hos os
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
Karriere

Din innovative tænkning skaber værdi

Hos os er der altid brug for fremragende hoveder og en innovativ tilgang til at tage vare på vores kunders forretning og ideer. Og hvis du, lige som os, tror på, at beskyttelse af opfindelser og ideer skaber værdi for vores kunder og for fremskridtet, så bør du blive ansat hos os.

Er du fremtiden for intellektuelle rettigheder? Så bliv ansat hos os!

Vi er en af Europas førende IP-virksomheder. Vi arbejder med de bedste i branchen og har et stærkt samarbejde på tværs af landegrænser og tekniske områder. Vi går forrest i branchen, fordi vi har en innovativ tilgang, hvor vi kombinerer traditionelle IP-discipliner med cyber security og softwareudvikling.

 

Når du bliver ansat hos Zacco, betyder det, at du er ansat i en international organisation, der tilbyder mange muligheder for at deltage i og udvikle projekter og opgaver på tværs af regioner, kulturer og lande. Vi arbejder med alle typer kunder: store, internationale kunder, små og mellemstore kunder og lokale opstartsvirksomheder. Zacco tilbyder et spændende miljø, som du kan udvikle dig i, og hvor du kan lære af de bedste i branchen – og vi er stolte af både vores eksperter og det, vi gør hos Zacco: Vi tager os af alle vores kunders immaterielle rettigheder, selv dem de ikke ved, de har. Vi arbejder proaktivt, ofte i skræddersyede teams, for at imødekomme vores kunders behov, og vi har en ambitiøs og motiverende arbejdskultur.

Ledige jobs

Dette er din chance for at blive ansat i vores prisbelønnede firma og arbejde med nogle af branchens bedste IP-folk! Vi har eksperter inden for alle områder af intellektuelle rettigheder – men vi er altid på udkig efter flere, så du er velkommen til at se dig om blandt vores ledige jobs. Du kan også registrere dit CV i vores database og blive skrevet op til vores Job Agent ved at følge linkene nederst på siden.

KANDIDATDATABASE

Registrer dit CV
og din ansøgning

SKRIV DIG OP TIL VORES JOBAGENT

Få vores seneste og mest relevante jobopslag direkte i din indbakke.