Zacco - få job hos os
Zacco logotype
Zacco logotype

Karriere

Din innovative tænkning skaber værdi

Hos os er der altid brug for fremragende hoveder og en innovativ tilgang til at tage vare på vores kunders forretning og ideer. Og hvis du, lige som os, tror på, at beskyttelse af opfindelser og ideer skaber værdi for vores kunder og for fremskridtet, så bør du blive ansat hos os.

Er du fremtiden for intellektuelle rettigheder? Så bliv ansat hos os!

Vi er en af Europas førende IP-virksomheder. Vi arbejder med de bedste i branchen og har et stærkt samarbejde på tværs af landegrænser og tekniske områder. Vi går forrest i branchen, fordi vi har en innovativ tilgang, hvor vi kombinerer traditionelle IP-discipliner med cyber security og softwareudvikling.

 

Når du bliver ansat hos Zacco, betyder det, at du er ansat i en international organisation, der tilbyder mange muligheder for at deltage i og udvikle projekter og opgaver på tværs af regioner, kulturer og lande. Vi arbejder med alle typer kunder: store, internationale kunder, små og mellemstore kunder og lokale opstartsvirksomheder. Zacco tilbyder et spændende miljø, som du kan udvikle dig i, og hvor du kan lære af de bedste i branchen – og vi er stolte af både vores eksperter og det, vi gør hos Zacco: Vi tager os af alle vores kunders immaterielle rettigheder, selv dem de ikke ved, de har. Vi arbejder proaktivt, ofte i skræddersyede teams, for at imødekomme vores kunders behov, og vi har en ambitiøs og motiverende arbejdskultur.

Ledige jobs

Dette er din chance for at blive ansat i vores prisbelønnede firma og arbejde med nogle af branchens bedste IP-folk! Vi har eksperter inden for alle områder af intellektuelle rettigheder – men vi er altid på udkig efter flere, så du er velkommen til at se dig om blandt vores ledige jobs. Du kan også registrere dit CV i vores database og blive skrevet op til vores Job Agent ved at følge linkene nederst på siden.

Mød vores ansatte

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det er at arbejde hos Zacco? Vores medarbejdere kan hjælpe dig. Her kan du læse om, hvordan forskellige medarbejdere fra hele organisationen arbejder .

Stein Aamot

Partner
Patent Attorney
Sarpsborg, Oslo, Bergen, Stavanger

Læs hele interviewet

Yashaswini Hiran

Head – Human Resources, Region India
Bangalore

Læs hele interviewet

Patrik Olsson

Regional Director, Sweden West European Patent Attorney
Gothenburg

Læs hele interviewet

Lone Prehn

Senior Partner Master of Law European Trademark and Design Attorney
Copenhagen

Læs hele interviewet

Camilla Rendal Nielsen

Senior Partner
Patent Director, Region Denmark & Germany
European Patent Attorney
M.Sc.

Læs hele interviewet

Marcus Eilenberg
Tobias Harhoff

Samarbejde på tværs af fagområder: Varemærker og Digital Brands. “Fordi vores arbejde går hånd i hånd

Læs hele interviewet

Vishanth Ramakrishnan
Carin Pettersson

Samarbejde på tværs af landegrænser omkring outsourcing-projekt. “Den anden person er kun et skype-opkald

Læs hele interviewet

KANDIDATDATABASE

Registrer dit CV
og din ansøgning

SKRIV DIG OP TIL VORES JOBAGENT

Få vores seneste og mest relevante jobopslag direkte i din indbakke.