Zacco - Vores kultur | Karriere
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
Karriere

Vores kultur

Hos Zacco tilskynder vi til en high performance-kultur, og vi har et stærkt fokus på internt samarbejde i hele organisationen. Vi tilbyder et spændende og motiverende arbejdsmiljø og en ambitiøs arbejdskultur.

Zacco er præget af en skandinavisk arbejdskultur, da de fleste af vores kontorer ligger i Skandinavien og Nordeuropa. Det betyder, at vi har en flad organisationsstruktur, og at fremtidige medarbejdere kan forvente at blive involveret “fra dag ét”. Vi tror på frihed under ansvar og understøtter fleksibilitet i arbejdet, når blot det går begge veje. Vi opmuntrer også kompetenceudvikling, så vores medarbejdere kan holde sig opdateret på ændringer i branchen og fortsat kan udvikle sine færdigheder.

Samtidig har vi et internationalt perspektiv hos Zacco: Vi samarbejder med virksomheder og kolleger verden over – ofte i skræddersyede teams på tværs af vores mere end 30 kontorer, så vi kan give vores kunder den bedst mulige behandling. Selvom vi spænder vidt, så holder vi et stærkt fokus på at arbejde og agere som ONE Zacco.

Vores performance-model

Hos Zacco tror vi på at skabe og belønne en performance-kultur. Vi har derfor en performance-model, der gælder for alle niveauer i organisationen og gør det muligt for samtlige medarbejdere at overvåge sin performance hver måned.

En vigtig del af performance-modellen er en lønmodel ved navn Pay for Performance (PFP). Den belønner medarbejderne i forhold til, hvordan de præsterer, og hvordan deres team præsterer. Vores model er baseret på en samlet lønpakke, hvor den totale løn, der er til rådighed, er baseret på en kombination af en fast del og en variabel del, der belønner resultater i verdensklasse.

Mød vores ansatte

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det er at arbejde hos Zacco? Vores medarbejdere kan hjælpe dig. Her kan du læse om, hvordan forskellige medarbejdere fra hele organisationen arbejder.

Stein Aamot

Partner
Patent Attorney
Sarpsborg, Oslo, Bergen, Stavanger

Læs hele interviewet

Yashaswini Hiran

Head – Human Resources, Region India
Bangalore

Læs hele interviewet

Patrik Olsson

Regional Director, Sweden West European Patent Attorney
Gothenburg

Læs hele interviewet

Lone Prehn

Senior Partner Master of Law European Trademark and Design Attorney
Copenhagen

Læs hele interviewet

Camilla Rendal Nielsen

Senior Partner
Patent Director, Region Denmark & Germany,
European Patent Attorney M.Sc.
Copenhagen

Læs hele interviewet

Marcus Eilenberg
Tobias Harhoff

Samarbejde på tværs af fagområder: Varemærker og Digital Brands. “Fordi vores arbejde går hånd i hånd

Læs hele interviewet

Vishanth Ramakrishnan
Carin Pettersson

Samarbejde på tværs af landegrænser omkring outsourcing-projekt. “Den anden person er kun et skype-opkald

Læs hele interviewet

KANDIDATDATABASE

Registrer dit CV
og din ansøgning

SKRIV DIG OP TIL VORES JOBAGENT

Få vores seneste og mest relevante jobopslag direkte i din indbakke.