Zacco - vores kultur
Zacco logotype
Zacco logotype

Karriere

Vores kultur

Hos Zacco tilskynder vi til en high performance-kultur, og vi har et stærkt fokus på internt samarbejde i hele organisationen.. Vi tilbyder et spændende og motiverende arbejdsmiljø og en ambitiøs arbejdskultur.

Zacco er præget af en skandinavisk arbejdskultur, da de fleste af vores kontorer ligger i Skandinavien og Nordeuropa. Det betyder, at vi har en flad organisationsstruktur, og at fremtidige medarbejdere kan forvente at blive involveret “fra dag ét”. Vi tror på frihed under ansvar og understøtter fleksibilitet i arbejdet, når blot det går begge veje. Vi opmuntrer også kompetenceudvikling, så vores medarbejdere kan holde sig opdateret på ændringer i branchen og fortsat kan udvikle sine færdigheder.

 

Samtidig har vi et internationalt perspektiv hos Zacco: Vi samarbejder med virksomheder og kolleger verden over – ofte i skræddersyede teams på tværs af vores mere end 30 kontorer, så vi kan give vores kunder den bedst mulige behandling. Selvom vi spænder vidt, så holder vi et stærkt fokus på at arbejde og agere som ONE Zacco.

Vores performance-model

Hos Zacco tror vi på at skabe og belønne en performance-kultur. Vi har derfor en performance-model, der gælder for alle niveauer i organisationen og gør det muligt for samtlige medarbejdere at overvåge sin performance hver måned.

 

En vigtig del af performance-modellen er en lønmodel ved navn Pay for Performance (PFP). Den belønner medarbejderne i forhold til, hvordan de præsterer, og hvordan deres team præsterer. Vores model er baseret på en samlet lønpakke, hvor den totale løn, der er til rådighed, er baseret på en kombination af en fast del og en variabel del, der belønner resultater i verdensklasse.

Mød vores ansatte

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det er at arbejde hos Zacco? Vores medarbejdere kan hjælpe dig. Her kan du læse om, hvordan forskellige medarbejdere fra hele organisationen arbejder .