Camilla Rendal Nielsen | Interview - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Camilla Rendal Nielsen

Senior Partner
Patent Director, Region Denmark & Germany
European Patent Attorney M.Sc.

+45 39 48 82 31
camilla.rendal.nielsen@zacco.com

Copenhagen

Patent-specialist, ansat hos Zacco siden 2010:

“I stedet for at arbejde en-til-en i forhold til kunden, så arbejder vi mange-til-en, og det er en kæmpe fordel.”

Jeg har arbejdet hos Zacco siden 2010, og jeg håndterer kundeporteføljer og arbejder tæt sammen med vores kunder om at sikre den bedst mulige beskyttelse af deres opfindelser. Jeg er også teamleder for seks patent attorneys. En af mine vigtigste opgaver i den rolle er at understøtte godt samarbejde inden for teamet og sikre, at vi giver alt, hvad vi har, og bruger vores samlede ressourcer bedst muligt til gavn for vores kunder.
Jeg arbejder med kunder, der fremstiller medikoteknik – faktisk alle typer elektronisk udstyr og al slags software. Eksempelvis er jeg lige nu med til at beskytte brugergrænseflader til elektronisk udstyr for store internationale kunder.

Kulturen hos Zacco

“Jeg vil beskrive Zacco som en organisation med en flad struktur, hvor du som medarbejder har indflydelse på tingene og nem adgang til topledelsens opmærksomhed. Det kan jeg godt lide. Topledelsen er god til at lytte til forretningen – hvordan vi har det og hvad vi skal gøre – og især til vores kunders velbefindende.”

Vores kultur er også meget påvirket af den måde, vi arbejder på, dvs. i kunde-teams. Det betyder, at der altid er flere attorneys, der arbejder med en kunde. Så i stedet for at arbejde en-til-en i forhold til kunden, så arbejder vi mange-til-en, og det er en kæmpe fordel, da det gør os mindre sårbare og gør det nemmere at lære af hinanden. Vi arbejder også ofte sammen på tværs af lande og regioner. F.eks. arbejder jeg lige nu i et kundeteam med kolleger fra Gøteborg, Stockholm, München og København.

Det bedste ved at arbejde hos Zacco er…

…muligheden for at arbejde for store kunder, fordi vi har sådan en stærk base af attorneys, og vi derfor kan håndtere kunder af en vis størrelse.

…vores tætte samarbejde på tværs af grænserne, når vi arbejder flere attorneys i samme team om en kunde. Det giver os en konkurrencefordel, tror jeg, og det gør også jobbet langt mere interessant.

…vores topledelses drive, så Zacco forbliver forrest i IP-branchen.

Og de bedste dage hos Zacco…

…er når vi arbejder med og løser komplekse problemstillinger for vores kunder, og når vi har gode diskussioner og godt samarbejde i vores team. Grundlæggende er de bedste dage, de dage hvor alting bare klapper!

Hvad siger vores folk?

Stein Aamot

Partner
Patent Attorney
Sarpsborg, Oslo, Bergen, Stavanger

Læs hele interviewet

Yashaswini Hiran

Head – Human Resources, Region India
Bangalore

Læs hele interviewet

Patrik Olsson

Regional Director, Sweden West European Patent Attorney
Gothenburg

Læs hele interviewet

Lone Prehn

Senior Partner Master of Law European Trademark and Design Attorney
Copenhagen

Læs hele interviewet

Marcus Eilenberg
Tobias Harhoff

Samarbejde på tværs af fagområder: Varemærker og Digital Brands. “Fordi vores arbejde går hånd i hånd

Læs hele interviewet

Vishanth Ramakrishnan
Carin Pettersson

Samarbejde på tværs af landegrænser omkring outsourcing-projekt. “Den anden person er kun et skype-opkald

Læs hele interviewet