Yashaswini Hiran | Interview - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Yashaswini Hiran

Head – Human Resources, Region India

yashaswini.hiran@zacco.com

Bangalore

Head – Human Resources, Region India, ansat hos Zacco i 2019:

“Jeg kan godt lide at være en del af en organisation, der hele tiden stræber efter at nå nye højder”

Jeg tager mig af forskellige HR-funktioner, såsom on-boarding af nye medarbejdere, strømlining af processer og medarbejderomsorg i almindelighed. Jeg håndterer også ansættelsesaftaler og sørger for bemanding. Zacco India er stadig et nyt kontor, og da jeg blev ansat i januar 2019, var jeg den første HR-person her. Så meget af mit arbejde drejer sig også om at lave processer for, hvordan vi gør ting.

Hvorfor jeg valgte Zacco

Det var faktisk min tidligere chef, der fortalte mig om arbejdet hos Zacco. Han arbejdede sammen med Zacco på konsulentbasis, og han kendte og kunne anbefale Zacco Indias Managing Director, Ravi Sunderrajan.

Det var både udfordrende og spændende at starte hos Zacco India. Ikke blot fordi det var et nyt kontor, men også fordi jeg tidligere havde arbejdet i en IT-virksomhed, så for mig var hele IP-verdenen ny og spændende – og det er den stadig. Det er faktisk en stor del af grunden til, at jeg valgte Zacco: Jeg ønskede at udforske nye ting og kaste mig ud på en ny og helt igennem spændende rejse. Der er meget læring involveret i processen, og jeg nyder den virkelig.

Hvad jeg bedst kan lide ved mit arbejde hos Zacco

Inden for mit område kan jeg bedst lide at on-boarde nye ansigter og ny erfaring i virksomheden. Når der bliver ansat nye medarbejdere hos Zacco, planlægger vi deres første dag her og sikrer, at alle har en “buddy”, der er sammen med vedkommende hele dagen, tager dem med ud at spise frokost og viser dem rundt. En gang hver måned har vi en orienteringsdag for nye medarbejdere, så alle føler sig velkomne og lærer Zacco at kende.

På et mere overordnet niveau kan jeg lide at være en del af en organisation, der hele tiden stræber efter at nå nye højder. Det er vigtigt, synes jeg, fordi det også motiverer mig i mit arbejde at være en del af noget stort, som kan tage os i mange retninger.

Livet hos Zacco: En god balance og international erfaring

Når man arbejder hos Zacco, så får man gode muligheder for at arbejde med andre dele af verden og forstå andre kulturer. Helt overordnet tror jeg også, at der er en god balance hos Zacco mellem hårdt arbejde og fleksibilitet:

“Du kan fornemme gejsten hos folk her; de arbejder hårdt og får samtidig muligheden og fleksibiliteten til at forfølge deres passion.”

Kulturelle forskelle: larm og mad

En af de store forskelle mellem vores kontor i Bangalore og de skandinaviske kontorer, jeg har besøgt i København, Gøteborg og Stockholm, er småsnak; i Bangalore kan man altid høre folk, der snakker, hvorimod de skandinaviske kontorer er langt mere stille. Det er nok fordi vi er vant til langt mere larm, så vi tænker nogen gange: hvordan kan de være så stille, ha ha. En anden stor forskel er maden – og det er nok mit eneste problem med Skandinavien!

En virkelig god dag hos Zacco…

… er når jeg ser mange smilende ansigter omkring mig. Som HR-person gør det mig glad, fordi jeg så ved, at vi gør noget rigtigt. Og vi har mange gode dage hos Zacco.

Hvad siger vores folk?

Stein Aamot

Partner
Patent Attorney
Sarpsborg, Oslo, Bergen, Stavanger

Læs hele interviewet

Patrik Olsson

Regional Director, Sweden West European Patent Attorney
Gothenburg

Læs hele interviewet

Lone Prehn

Senior Partner Master of Law European Trademark and Design Attorney
Copenhagen

Læs hele interviewet

Camilla Rendal Nielsen

Senior Partner
Patent Director, Region Denmark & Germany
European Patent Attorney
M.Sc.

Læs hele interviewet

Marcus Eilenberg
Tobias Harhoff

Samarbejde på tværs af fagområder: Varemærker og Digital Brands. “Fordi vores arbejde går hånd i hånd

Læs hele interviewet

Vishanth Ramakrishnan
Carin Pettersson

Samarbejde på tværs af landegrænser omkring outsourcing-projekt. “Den anden person er kun et skype-opkald

Læs hele interviewet