Vishanth Ramakrishnan | Carin Pettersson | Interview - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Vishanth Ramakrishnan

IP to Assistant Manager
Vishanth.Ramakrishnan@zacco.com
+91 95 38 46 06 54
Bangalore

Jeg leder et team på fem personer på vores kontor i Bangalore, Indien. Vi leverer paralegal-services til et outsourcing-projekt for en telecom-virksomhed, f.eks. indleverer vi besvarelser, sætter databaser op og håndterer dem, forestår kommunikationen med forskellige agenter og konsulenter så fristen besvares i tide og håndterer fakturering af vores kunder. Jeg har også udarbejdet arbejdsinstruktioner for nye processer.
Carin Pettersson_Stockholm

Carin Pettersson

Business Support System Specialist
Carin.Pettersson@zacco.com
+46 76 846 43 03
Stockholm

Jeg arbejder på vores kontor i Stockholm med business support inden for alle vores interne systemer, og i forhold til det specifikke outsourcing-projekt, vi samarbejder omkring, er jeg kvalitetsansvarlig for den del af projektet, der angår paralegal-arbejde. Det medfører kontakt med kunden og teamet og opsætning af rutiner og arbejdsinstruktioner for, hvordan paralegal-teamet skal arbejde. Jeg har også stået for at oplære paralegal-medarbejderne i det system, vi bruger hos Zacco, så Vishanth og hans team har kunnet tage over og håndtere det daglige arbejde selv.

Samarbejde på tværs af landegrænser omkring outsourcing-projekt

“Den anden person er kun et skype-opkald, telefonopkald eller en besked væk”

Om vores samarbejde

Carin & Vishanth:

Outsourcing-projektet startede i begyndelsen af 2018, og vi tager os af en del af vores kundes patentportefølje. Vi håndterer alt arbejde – fra indlevering af patentansøgningen til den udstedes eller opgives. For at kunne håndtere så meget som muligt uden at kunden involveres, er vi nødt til at have strikse rutiner og arbejdsinstruktioner, som alle skal følge.

I begyndelsen ville kunden have jævnlige rapporter om vores arbejde, men nu er de så tilfredse med det, vi laver, at de lader os håndtere langt størstedelen af tingene for dem, uden at de behøver en rapport. Det er derfor altafgørende, at vi leverer den bedste kvalitet og er dygtige til at samarbejde, så vi ikke laver fejl. Vi ønsker, at de skal føle sig overbeviste om, at vi ordner alting for dem på bedst mulig måde.

“Overordnet er Carin ansvarlig for at sikre kvaliteten og give instruktioner, og Vishanth tager sig af at implementere instruktionerne eller processerne i teamet. Da Carin har udstrakt erfaring med paralegal-systemet, og Vishanth har erfaring med at håndtere outsourcing-projekter fra sit tidligere job, komplementerer vi hinanden godt.”

Vi arbejder hele tiden på at tilpasse vores rutiner, og vi brainstormer ofte med hinanden om, hvordan vi kan gøre processerne nemmere og så omkostningseffektive som muligt for kunden.

Samarbejde mellem Indien og Sverige

Carin & Vishanth:

Afstanden mellem os er ikke noget problem. Uanset om det haster eller ej, så er den anden person kun et skype-opkald, telefonopkald eller en WhatsApp-besked væk. Vi har mødt hinanden personligt i Stockholm og i Bangalore, og det er selvfølgelig nyttigt, når du arbejder tæt sammen på et stort projekt, at kende hinanden lidt bedre. For ikke at sige hyggeligt! Andre konsulenter, der arbejder på projektet, arbejder på forskellige kontorer i Sverige, Danmark og Tyskland, ud over Indien, så vi er generelt vant til og gode til at samarbejde på afstand.

Carins styrker ifølge Vishanth

Carin håndterer Zaccos system ekstremt godt, og jeg var heldig, at det var hende, der skulle oplære mig i systemet og i de øvrige værktøjer, vi bruger. Hun er desuden en erfaren paralegal og har været hos Zacco i lang tid, så man får det indtryk, at der ikke er noget, hun ikke ved! En af de bedste ting ved vores samarabejde, er at hun har lavet en arbejdsbeskrivelse, som vi alle følger, så alle til enhver tid ved, hvad de skal, og hvordan vi skal håndtere sagerne. Det fungerer rigtigt godt.

Vishanths styrker ifølge Carin

Vishanth er virkelig god til at få teamet til at følge nye instruktioner, svare på deres spørgsmål og generelt blot være der for dem. Han har mange ideer om, hvordan vi kan gøre tingene anderledes og bedre, og han ved meget mere end mig om, hvordan tingene fungerer juridisk i Indien eller i USA. Vi har forskellige styrker, og jeg tror, at det er det, der får vores samarbejde til at fungere så godt.