Zacco - rekruttering | jobs indenfor immaterialret | cybersikkerhed
Zacco logotype
Zacco logotype

Karriere

Vores rekrutteringsproces

Vi slår vores ledige jobs op på vores hjemmeside her og på LinkedIn her . Vi vil bede dig indsende en ansøgning med et CV og nogle gange et følgebrev via vores hjemmeside. Vores jobopslag angiver altid kontaktoplysninger på den person, som er bedst egnet til at svare på yderligere spørgsmål, som du måtte have til den ledige stilling.

Når vi har modtaget din ansøgning, så er den mest almindelige kommunikationsvej via e-mail, og du vil høre fra os senest to uger efter ansøgningsfristen. Relevante kandidater vil blive inviteret til en første samtale, og hvis begge parter fortsat er interesserede, vil kandidaten i de fleste tilfælde blive inviteret til en anden samtale. Ved denne anden samtale vil vi også tale om og forklare vores lønpakke, herunder vores Pay For Performance-model.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen vil vores HR-afdeling bede den endelige kandidat om tilladelse til, at der udføres et baggrundstjek. Det er en ekstern samarbejdspartner, der udfører baggrundstjekket.

Mød vores ansatte

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det er at arbejde hos Zacco? Vores medarbejdere kan hjælpe dig. Her kan du læse om, hvordan forskellige medarbejdere fra hele organisationen arbejder .