Patentårsgebyr - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Patentårsgebyr

Husk at forny dine patentrettigheder – ellers bortfalder de

Patentårsgebyrer er gebyrer, som en patenthaver skal betale for at forny et udstedt patent. Ellers bortfalder patentet, og patenthaveren mister sine rettigheder inden den egentlige udløbsdato. Beløbets størrelse og hyppigheden af dette fornyelsesgebyr varierer alt efter national og international lovgivning, men ofte forfalder det årligt, deraf den engelske betegnelse “patent annuities”. Med andre ord er en betaling nødvendig, hvis du har besluttet at beholde et patent i din portefølje, men det er også en administrativ opgave, som simpelthen skal udføres mest effektivt, uden at du skal bruge mere tid eller flere penge på den end højst nødvendigt. Så hvorfor ikke overdrage den til en erfaren udbyder som Zacco?

Vi garanterer pålidelighed kombineret med konkurrencedygtige priser for årsgebyrer

Håndtering af årsgebyrer kræver et højt sikkerhedsniveau, transparens og konkurrencedygtige priser – det er de tre vigtigste faktorer for virksomhederne i forbindelse med håndtering af årsgebyrer. For en større patentportefølje, hvor kompleksiteten er mere krævende, kan vores eksperter, som har dyb indsigt i lokale og internationale love, procedurer og forpligtelser, hjælpe dig gennem hele fornyelsesprocessen. Vores teknologisk avancerede onlineplatform, IPview, er udviklet til styring af IP-rettigheder, og vi tilbyder sikkerhed, fortrolighed og omkostningseffektivitet samt skræddersyede løsninger afhængigt af dine behov og porteføljestørrelsen.

Informeret porteføljerådgivning sikrer, at du kun betaler årsgebyrer for værdifulde rettigheder

Vores erfarne patent attorneys kan tilbyde vejledning om relevansen af din portefølje ved at identificere patenter, der måske ikke længere er egnede til formålet, og dermed nedbringe de officielle fornyelsesgebyrer og håndteringsomkostninger i samme proces. Vi kan også rådgive om en fornyelsesstrategi og hjælpe med at finde den mest effektive tilgang til håndtering af dine IP-behov.

Gennem Zacco får du adgang til vores patent attorneys og paralegals i Danmark, Sverige, Norge, Storbritannien og Tyskland samt et omfattende og veletableret globalt netværk af udenlandske agenter. Vi tilbyder et enkelt kontaktpunkt og et unikt indgangspunkt til Europa. Læs mere om, hvordan Zacco’s IP Services kan hjælpe med at styre din portefølje af IP-rettigheder her

Kontakt en af følgende personer for at få mere information, eller hvis du ønsker at få en gennemgang af vores tjeneste og et tilbud.

Contact us

Back to all services Contact our offices