Retssager og konfliktløsning - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Retssager og konfliktløsning

Retssager og konfliktløsning er begge effektive metoder til at få konkurrenter til at ophøre med at anvende jeres intellektuelle ejendom enten ved at kopiere eller skabe noget, der ligner meget, uden tilladelse.

Vores patent-, varemærke- og designattorneys har ekspertise på alle områder af IP-ret. Mange er erfarne procesadvokater, der kan udarbejde både juridisk og teknisk argumentation til at støtte og forsvare registreret jeres rettigheder og sikre jeres omdømme.

Forebyggelse, beskyttelse eller forlig

Konflikter og retssager kan være nødvendige af mange grunde, men det vil ofte være sidste udvej. Zacco kan hjælpe med andre former for overvågning og håndhævelse, men når alle andre muligheder er udtømte, kan konfliktløsning eller sagsanlæg være den eneste udvej.

Når dit brands omdømme har lidt skade, og kunderne forsvinder, eller produktet er blevet kopieret og udvandet, kan man nå et stykke af vejen med at genoprette en tidligere position på markedet ved at forfølge og forhandle et gunstigt økonomisk forlig.

Bemyndigelse, viden og erfaring

Vores konsulenter er eksperter i konfliktløsning og har erfaring med retssager ved nationale domstole og myndigheder i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannien og internationalt. Denne samlede ekspertise sikrer, at vi kan støtte jer fra et europæisk perspektiv via både europæisk og global konfliktløsning.

Vi har tekniske eksperter på alle områder af intellektuel ejendomsret og har en indgående forståelse af den nyeste teknologi samt national og international lovgivning. Mange af vores konsulenter er anerkendte ekspertvidner, som kan indkaldes ved IP-domstole for at give omfattende tekniske vurderinger af problemstillingerne og bistå vores rådgivere i en række rets- og konfliktanliggender.

Vores konsulenter har bemyndigelse til at føre sager ved bl.a. EPO, EUIPO og UPC samt alle relevante domstole i deres respektive lande. De vil kunne vejlede dig gennem retssager, forudse og forklare processen trin for trin og besidder også ekspertisen til at koordinere og styre sagerne i flere lande.

Kontakt en af følgende personer for at få mere information om, hvordan du griber eventuelle konflikter eller sagsanlæg an og hvilke muligheder, der findes, før sådanne skridt er nødvendige:

 

Tilbage til alle tjenester

Tal med os!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Kontakt-os