Corporate Domain Management - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Corporate Domain Management

En virksomheds tilstedeværelse online er ofte udgangspunktet for potentielle kunders søgning efter produkter eller tjenester eller beslutning om køb. Digital identitet, søgbarhed og registrering af domænenavne er blandt de stærkeste værktøjer, der findes til at promovere og beskytte et brand online.

Hos Zacco er vi eksperter i domæneadministration for virksomheder og i at hjælpe med at administrere, beskytte, styre og overvåge digital tilstedeværelse, domænenavneporteføljer og online-branding på globalt plan, herunder registrering af domænenavne, avancerede NS-løsninger og kvalitetscertificering eller verificering.

Registrering og erhvervelse af domænenavn

Dit domænenavn er din adresse online og korte adresser, der er nemme at huske, gør det nemmere at finde dig og dine produkter eller tjenester. Vi kan hjælpe med at registrere, købe og, hvis det bliver nødvendigt, tage retslige skridt for at overtage et domænenavn, der er relevant for din virksomhed i konflikter om domænenavne. Vi kan håndtere domæner globalt, herunder alle ledige topdomæner (såsom .com), eller de nyere gTLD’er (såsom .shop) samt alle ledige topdomæner med landekoder.

Domænelås

Dette er en sikkerhedsindstilling med henblik på at overvåge og beskytte et domæne. Når en domænelås er aktiveret, hindrer den uautoriserede, uønskede eller utilsigtede ændringer af domæneregistreringen. Den gør det umuligt at overføre domænet til en anden registrator, ændre ejerskabet, slette det, ændre tilknyttede ‘NameServers’ eller opdatere eventuelle tilknyttede kontaktoplysninger uden klar autorisering og deaktivering af ‘låsen’.

Konsolidering af domænenavneportefølje

Vi hjælper med at konsolidere hele din portefølje af domænenavne hos en enkelt registrator. Centraliseret administration af domænenavne og kontaktpersoner kan gøre det betydeligt nemmere at holde styr på domæner og udrulle relevante ændringer på alle websites samtidig. Du kan benytte Zaccos Premium DNS-tjeneste, men er også velkommen til selv at vælge eksterne NameServers.

Lokal tilstedeværelse

Mange landespecifikke topdomæner er underlagt strenge krav til domæneregistrering, hvilket ofte er forbundet med at have lokal tilstedeværelse med fx en national selskabsregistrering eller statsborgerskab i det pågældende land for at kunne registrere et TLD. Zacco kan tilbyde lokal tilstedeværelse på mere end 200 TLD-lokationer, som giver mulighed for at få registreret domænenavne, der ellers ville være uden for rækkevidde.

DPML-blokering

Listen over domænebeskyttede varemærker (DPML) giver indehavere af registrerede varemærker mulighed for at blokere registrering af varemærkebeskyttede navne eller ord på tværs af alle topdomæner med DPML-beskyttelse. Vi kan hjælpe med at beskytte dit varemærke mod krænkelse af registrerede domæner under de fleste topdomæner.

Databeskyttelsestjenester

Vores databeskyttelses- og proxytjenester giver anonymitet i overensstemmelse med reglerne for administration af domæner og sikrer fortrolighed om ejerskabet af et domænenavn. Dette er især hensigtsmæssigt ved registrering af domænenavne relateret til nye brands, som endnu ikke er offentliggjorte.

Snapback-/backorder-tjenester

Bliver dit ønskede domænenavn snart ledigt og frigivet? Vi kan hjælpe med at få det i hus, overføre domænenavnet til dig og sikre det retsmæssige ejerskab.

Udarbejdelse af politikker og strategier

Domænenavnepolitikker vil almindeligvis vedrøre de domæner, der er omfattet af registreringen, adgangsrettigheder, teknisk administration og organisatoriske strukturer. Vi kan hjælpe med at udarbejde en omfattende politik og domænestrategi, der er skræddersyet til virksomhedens specifikke behov.

Zacco kan være behjælpelig med registrering, administration, sikkerhed og overvågning af hele virksomhedens portefølje af globale domænenavne. Kontakt en af følgende medarbejdere for yderligere information:

Tilbage til alle tjenester

Tal med os!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Betina Hellemann

Director IP Services & Quality Copenhagen

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Karthik Dodballapur

Managing Director and Country Head – India
Bangalore

Karin Kärvling Søholt

Commercial Director
Copenhagen

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Kontakt-os