Zacco - IP 360 | IP-beskyttelse | Cybersikkerhed | Digitale brands
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
IP360

Verden forandrer sig. Det gør vi også.

Immaterielle aktiver omhandler ikke længere udelukkende innovation og produkter. Og i vores digitale verden finder man aktiver stort set overalt. Det er slet ikke sjældent, at du faktisk har aktiver, du ikke anede, du havde.

I dag er det ikke altid nok at sikre dine intellektuelle rettigheder blot ved hjælp af patenter, registreringer af designs, copyright og varemærker. At sikre din IP digitalt mod datatyveri og svindel og samtidig holde dig opdateret på en databeskyttelseslovgivning, der er i konstant forandring, bliver stadigt mere vigtigt.

Ved at kombinere de traditionelle IP-discipliner med cyber security, softwareudvikling og digital brands, passer vi på dine ideer, dine opfindelser, dine data, din identitet – og alle de andre immaterielle aktiver, som du ikke lige kan sætte fingeren på. Vi beskytter dem, giver dig ejerskabet og gør dem til din ejendom – nu og i fremtiden.

Vi kalder det et 360° perspektiv på intellektuel ejendom.

Vi gør dem til din ejendom

Vi tager os af dine ideer, dine opfindelser, dine data, din identitet og alle dine andre aktiver, som du ikke lige kan sætte fingeren på. Og vi inddeler immaterielle aktiver i tre områder. De dækker alle dine behov, når du skal finde og beskytte aktiver, som vil øge din virksomheds værdi. Nogle af udtrykkene vil du og din virksomhed umiddelbart nikke genkendende til – andre ikke.

Vi kunne godt tænke os, at du lærer dem alle tre bedre at kende, fordi du højst sandsynligt har alle tre typer aktiver.

Uanset, om det er Digital, Identity eller Innovation Assets, så beskytter vi dem, giver dem værdi og gør dem til din ejendom.

INNOVATION ASSETS

Alt, der er forbundet med innovation eller en innovationsproces, kan udvikle sig til et innovationsaktiv. Patenter, copyright, licenser, forretningshemmeligheder, knowhow og processer er alle eksempler på innovationsaktiver, der kan øge værdien af din forretning. Vi ser på alle aspekter, der angår innovation, og hvordan de skal håndteres.

DIGITAL ASSETS

Der er en hel ny verden derude. Data genereres overalt, så vi bliver nødt til at finde på nye måder at sikre dem på. Et digitalt aktiv kan antage mange former og funktioner: Data, apps, algoritmer, software, kunderegistre, domænenavne, databaser og brugergrænseflader er alle eksempler på digitale aktiver, som kan være af stor værdi for din forretning.

IDENTITY ASSETS

Vi tager os af alle aspekter i forbindelse med en virksomheds identitet. Brand, design, fremtoning, grafisk præsentation, dufte, lyde og teksturer – alle disse identificerer en forretning og bidrager til at kendetegne en virksomheds identitet og får den til at skille sig ud. Alt lige fra varemærker, designs, domænenavne, tekst og billeder til licenser, hjemmesider og sociale medier kan konverteres til identitetsaktiver. Aktiver, som vil øge en forretnings værdi.

Vores innovative tankegang er blevet belønnet – endnu en gang.

Vi udfordrer konstant den måde, vi definerer intellektuel ejendomsret på, og vi udfordrer konstant os selv, så vi kan give vores kunder den bedst mulige service og hjælpe dem med at sikre deres aktiver, så de øger værdien af deres virksomhed.

Vi har mere end 150 års erfaring med innovativ tænkning, og den erfaring omsætter vi i praksis, når vi tager nye metoder og ny teknik til os og dermed bevæger vores branche fremad – ind i fremtiden.

Vores anstrengelser er ikke gået upåagtet hen: Zacco som virksomhed og mere end 30 af vores eksperter har opnået topplaceringer og individuelle anbefalinger fra World Trademark Review, Intellectual Asset Management, Managing IP og Legal 500, hvilket alt sammen bidrager til at sikre, at vores produkter er af fremragende kvalitet. Desuden er vi gentagne gange blevet tildelt den prestigefyldte pris Scandinavian Firm Of The Year af Managing Intellectual Property. Dette har vi opnået med Zaccos største aktiv – vores mere end 500 højtkvalificerede medarbejdere.

Det er en stor anerkendelse af, at vi er på rette spor ind i fremtiden for intellektuel ejendomsret.

Rankings Zacco 2024

KONTAKT

Tal med os om dine skjulte aktiver

ARBEJDSPROCES

 Sådan sikrer vi dine aktiver