IP-porteføljehåndtering - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

IP-porteføljehåndtering

Alle dine IP-rettigheder – hvor forskelligartede de end måtte være – udgør din IP-portefølje. At håndtere en portefølje kræver, at man løbende vurderer aktiverne, tilfører nye og fjerner de aktiver, der har mistet sin værdi for din forretning.

Få et overblik over samtlige aktiver i din portefølje

Det, du først og fremmest er interesseret i, er formodentlig at få et hurtigt og klart overblik over din virksomheds IP-portefølje. Hvilken IP indgår der aktuelt i den, hvad mangler der, og hvordan kan du afhjælpe eventuelle strategiske mangler, den måtte have? Det skal du vide for at have det fulde overblik.

Omkostningseffektiv håndtering af IP-aktiver Omkostninger er ikke til at komme uden om og går igen på alle niveauer. Når du derfor skal håndtere din IP-portefølje, er det af største vigtighed, at du investerer i, vedligeholder eller skiller dig af med de rigtige IP-aktiver. Måske skal din strategi og dermed din IP-portefølje skæres til, så den bliver mere proaktiv eller mere aggressiv. På den måde kan du hurtigt udvikle en patentportefølje, der forsvarer dit primære produkt og videreudviklinger af det samt relaterede produkter. Det kan også være hensigtsmæssigt at vide, hvorvidt dele af din porteføljehåndtering ville stå sig bedre ved at blive outsourcet – set ud fra et omkostnings-, tids- og/eller kompetenceperspektiv.

Zacco giver dig hele billedet Vi kan hjælpe dig med at identificere, hvilke dele af din portefølje du har mest gavn af at justere for at håndtere din IP-portefølje på bedst mulige måde. Vi kan hjælpe dig gennem labyrinten af muligheder, så du bliver i stand til at udnytte dine in-house-ressourcer optimalt og outsource det, der er mest hensigtsmæssigt for din forretning.

Vi kan desuden tilbyde en sikker portal til din portefølje – vi kalder den Zacco Net Premium – hvor du har adgang til information om dine IP-rettigheder døgnet rundt, og lige når det passer dig og din forretning.

Kontakt os! Zacco er klar til at blive din betroede og sikre forretningspartner. Du får en unik kombination af juridiske, tekniske, digitale og Cyber-Security-kompetencer, som kan hjælpe dig med at håndtere din IP-portefølje optimalt og sikkert.

Contact us

Back to all services Contact our offices