IP-porteføljehåndtering - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

IP-porteføljehåndtering

Alle dine IP-rettigheder – hvor forskelligartede de end måtte være – udgør din IP-portefølje. At håndtere en portefølje kræver, at man løbende vurderer aktiverne, tilfører nye og fjerner de aktiver, der har mistet sin værdi for din forretning.

Få et overblik over samtlige aktiver i din portefølje

Det, du først og fremmest er interesseret i, er formodentlig at få et hurtigt og klart overblik over din virksomheds IP-portefølje. Hvilken IP indgår der aktuelt i den, hvad mangler der, og hvordan kan du afhjælpe eventuelle strategiske mangler, den måtte have? Det skal du vide for at have det fulde overblik.

Omkostningseffektiv håndtering af IP-aktiver Omkostninger er ikke til at komme uden om og går igen på alle niveauer. Når du derfor skal håndtere din IP-portefølje, er det af største vigtighed, at du investerer i, vedligeholder eller skiller dig af med de rigtige IP-aktiver. Måske skal din strategi og dermed din IP-portefølje skæres til, så den bliver mere proaktiv eller mere aggressiv. På den måde kan du hurtigt udvikle en patentportefølje, der forsvarer dit primære produkt og videreudviklinger af det samt relaterede produkter. Det kan også være hensigtsmæssigt at vide, hvorvidt dele af din porteføljehåndtering ville stå sig bedre ved at blive outsourcet – set ud fra et omkostnings-, tids- og/eller kompetenceperspektiv.

Zacco giver dig hele billedet Vi kan hjælpe dig med at identificere, hvilke dele af din portefølje du har mest gavn af at justere for at håndtere din IP-portefølje på bedst mulige måde. Vi kan hjælpe dig gennem labyrinten af muligheder, så du bliver i stand til at udnytte dine in-house-ressourcer optimalt og outsource det, der er mest hensigtsmæssigt for din forretning.

Vi kan desuden tilbyde en sikker portal til din portefølje – vi kalder den Zacco Net Premium – hvor du har adgang til information om dine IP-rettigheder døgnet rundt, og lige når det passer dig og din forretning.

Kontakt os! Zacco er klar til at blive din betroede og sikre forretningspartner. Du får en unik kombination af juridiske, tekniske, digitale og Cyber-Security-kompetencer, som kan hjælpe dig med at håndtere din IP-portefølje optimalt og sikkert.

Tilbage til alle tjenester

Tal med os!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Kontakt-os