Udvikling af IP-strategi - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Udvikling af IP-strategi

Har du overblik over dine immaterielle aktiver? Udvikling af en IP-strategi betyder, at du får overblik over din portefølje af intellektuelle aktiver og laver en langsigtet plan for, hvordan deres værdi skal vurderes og bringes i spil.

Analyser forretningen

Hvilke immaterielle aktiver har din virksomhed? Er dine kerneaktiver beskyttede? Kan du omsætte nogle af de aktiver, du ikke længere har brug for, til penge? Uanset, hvilke spørgsmål du måtte have, så er alle virksomheder forskellige, og der findes ingen standardløsninger for en korrekt IP-strategi. Det, du får hos Zacco, er en IP-strategi, som er skræddersyet af et unikt team, som er sammensat til at tage sig af præcis din virksomhed. Vi giver dig rådgivning, som vil styrke din position i fremtidige eller aktuelle forhandlinger, hvis du er interesseret i at købe, sælge eller give licens til IP-rettigheder. Du kan endda have aktiver, som du faktisk ikke selv havde tænkt på.

Strategiske anbefalinger

Når vi har analyseret din virksomheds markedssituation kombineret med styrkerne og svaghederne af din IP-portefølje, vil vi sammen med dig og i overensstemmelse med din virksomheds overordnede strategi finde frem til  de bedste strategimuligheder, som din virksomhed kan træffe beslutninger ud fra. Selv hvis du beslutter dig for, at du overhovedet ikke ønsker at bruge en traditionel IP-strategi, men derimod ønsker at arbejde med forretningshemmeligheder, open source eller crowd sourcing, så giver det stadig mening at overvåge dit marked løbende, så du kan tage velovervejede beslutninger – IP-relaterede eller ej – på det bedst mulige grundlag. Næste trin vil være at implementere den strategi, du har besluttet dig for.

Har du brug for assistance til at definere en levedygtig strategi for dine IP-aktiver?

Zacco har 150 års erfaring med at håndtere sine kunders immaterielle aktiver. Med vores 360⁰-perspektiv på intellektuel ejendomsret kan vi hjælpe dig med at udvikle en IP-strategi, der dækker mere end blot dine patenter, varemærker og designs. Vi går skridtet videre og sikrer, at strategien også tager højde for andre aktiver, såsom dine data, kunderegistre og domænenavne. Kontakt os nu!
Tilbage til alle tjenester

Tal med os!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Betina Hellemann

Director IP Services & Quality Copenhagen

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Karin Kärvling Søholt

Commercial Director
Copenhagen

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Kontakt-os