Penetrationstestning - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Penetrationstestning

Hvor sikre er dine webservices, dine applikationer, skytjenester eller netværk? Nutidens forretninger er mere digitale end nogensinde – og udsat for angreb eller fejl. Zacco penetrationstestning er en service, der vurderer dine vigtigste aktiver for at afsløre de eventuelle sårbarheder, der kan forstyrre dine processer.

Penetrationstestning-metodik

Zacco tilbyder penetrationstestning på netværk, webapplikationer og mobile applikationer, Telekom-infrastruktur, Operational Technology og mere. Baseret på en gennemprøvet metode, vil vores team af specialister forsøge at kompromittere dine aktiver for at afsløre potentielle sårbarheder. Vores sikkerhedskonsulenter vil arbejde tæt sammen med dig for at vælge, hvilken testmulighed der passer bedst til dine krav.

Zacco Penetration Services omfatter både traditionel penetrationstestning og den mere agile form for scenariebaseret test. De fleste test udføres i dag på baggrund af scenarier, men grundlaget for disse test hviler på et valg af basale metoder og tjenester.

Vores sikkerhedseksperter kan:

  • give din organisation højt kvalificerede fagfolk til at afsløre potentielle sårbarheder i dine løsninger eller infrastruktur.
  • tilbyde enkeltressourcer eller dedikerede teams, der kan vurdere små eller komplekse mål.
  • levere veldokumenterede rapporter i overensstemmelse med verificerede metoder.

Zacco Penetration Services hjælper dig med at afdække og prioritere, hvordan du skal afhjælpe potentielle risici og sårbarheder. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices