Licensering - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Licensering

Via en licens kan en indehaver af intellektuel ejendom, f.eks. et patent, et design eller et computerprogram, tildele licenstageren retten til på forskellig vis at gøre brug af den intellektuelle ejendom. Hos Zacco kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige juridiske løsning afhængigt af dine behov.

Licenser kan være ret så komplekse at have med at gøre for både licensgiveren og -tageren og indebærer typisk store investeringer og forpligtelser, der rækker langt ud i fremtiden. Uanset om du er licensgiver eller licenstager, er der en række ting at tage højde for i forbindelse med udarbejdelsen eller fornyelsen af en licensaftale. Anvendelsesområdet for licensen, licensbetingelserne og gyldighedsperioden, det geografiske område og kompensationsbeløbet er blot nogle af de elementer, der skal tages stilling til.

Intelligente og effektive juridiske løsninger hos Zacco

Der er brug for kompetencer, erfaring og kreativitet, når der skal findes langsigtede og omkostningseffektive juridiske løsninger. Vores ekspertteam guider dig gennem de enkelte trin i processen og sørger for, at intet bliver glemt, og at der bliver truffet de rigtige valg. Kontakt os allerede i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices