Bekæmpelse af piratkopiering - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype

Bekæmpelse af piratkopiering

Har I set kopier af jeres produkter til salg på uventede steder? Kopierer nogen jeres produkter eller sælger forfalskede eller piratkopierede varer? Piratkopiering er ulovlig produktion og salg af varer eller indpakning, der kopierer eller bruger jeres patenter, design og varemærker m.v. uden tilladelse. I en ny rapport anslår EU, at alene i 2020 blev forfalskede varer og produkter til en værdi af næsten 2 mia. euro beslaglagt af EU og ved EU’s grænser.

Bekæmpelse af piratkopier og forfalskede varer handler om andet end bare at beskytte et brand

Piratkopiering handler om meget mere end bare tabt fortjeneste, idet det kan gøre alvorlig skade på et brands omdømme. Mange forfalskninger lever ikke op til de strenge sikkerhedskrav, der skal beskytte forbrugere på globalt plan, og kan faktisk udgøre en mulig fare for forbrugerne. På samme måde er forfalskninger ofte af ringere kvalitet eller produceret billigt, og det kan vildlede forbrugerne til at tro, at den dårlige kvalitet er repræsentativ for jeres produkter og brand.

Lad ikke andre slå mønt af jeres hårde arbejde uden jeres tilladelse

Et brand vil ofte være et af de vigtigste aktiver for en virksomhed, og det tager tid og kræver en stor indsats og investering at etablere et positivt omdømme. Det er vigtigt at opretholde omdømmets værdi og ikke lade andre underminere jeres brand og høste frugterne af jeres hårde arbejde.

Zacco har den tekniske ekspertise og erfaring til at hjælpe jer med at udvikle en omfattende løsning og strategi mod piratkopiering. Uanset om det drejer sig om løbende overvågning af onlinemarkedspladser og sociale medier til direkte samarbejde med toldmyndigheder med henblik på at genkende, beslaglægge og destruere forfalskede varer, har vi en række værktøjer og tjenester, der kan hjælpe med at hindre forfalskede varer i at nå ud til potentielle kunder og skade jeres brand.

Kontakt en af følgende personer for at få mere information om, hvordan en succesfuld strategi til bekæmpelse af piratkopiering kan beskytte og opretholde værdien af jeres brand:

 

Tal med os!

magnus ljungdahl

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Tilbage til alle tjenester Kontakt vores kontorer