Varemærkefornyelser - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Varemærkefornyelser

For at holde din varemærkeregistrering i live skal du betale et fornyelsesgebyr. Ellers bortfalder din varemærkeregistrering, og du mister dine rettigheder som ejer.

Gebyrer for fornyelse af varemærke afhænger af lovgivningen og det land, du ønsker at opretholde dit varemærke i. Et europæisk varemærke (EUTM) er gyldigt i 10 år og kan fornyes på ubestemt tid.

Hos Zacco behandler vi varemærkefornyelser som mere end bare betaling af et gebyr. Fornyelser er tæt forbundet med strategiske beslutninger om din varemærkeportefølje, og hvorvidt den stemmer overens med din overordnede IP-portefølje og strategi.

Derfor tilbyder vi to forskellige tjenester inden for varemærkefornyelse:

  • En standardiseret fornyelsesordning, hvor Zaccos team for fornyelser informerer dig om forestående fornyelsesfrister.
  • En skræddersyet fornyelsesordning, hvor en erfaren rådgiver supplerer med strategisk rådgivning.

Én indgang til alle dine IP-tjenester

Vi har samlet alle vores IP-tjenester, så du kun behøver at gå et sted. Det mener vi nemlig, er den bedste måde at håndtere immaterielle rettigheder på. Samtidig er det vores ambition, at vores produkter skal udvikle sig hele tiden – det gælder også fornyelseshåndtering, og det opnår vi blandt andet ved at bruge de nyeste og bedste løsninger. Vi arbejder sammen med de bedste udbydere af fornyelser på markedet, og vi kan sikre dig den bedste og mest rentable løsning og den højeste grad af sikkerhed.

Vil du vide mere om vores fornyelsestjenester, så kontakt et af vores kontorer nær dig eller vores fornyelsesteam direkte på: renewals@zacco.com.

Contact us

Back to all services Contact our offices