Undersøgelse og support ved databrud - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Undersøgelse og support ved databrud

Har du mistanke om, at nogle personlige data er lækket fra din organisation? Har du brug for hjælp til undersøgelsen, inden du rapporterer af GDPR-grunde? Hos Zacco kan vi hjælpe dig med at holde styr på dine digitale aktiver som f.eks. personlig data.

Ligegyldigt om det er en intern medarbejder, der har sendt en e-mail til den forkerte modtager, en server, der er gået ned, eller en ondsindet tyv, der har stjålet jeres data, skal overtrædelsen rapporteres til relevante myndigheder, aktionærer og virksomheder, som du arbejder med.

Uanset problemet – f.eks. ransomware, tyveri af personoplysninger eller et spear-phishing-angreb – kan vores erfarne analytikere hjælpe med at identificere og begrænse skaderne samt skrive en rapport, der hjælper dig med at beskytte din virksomhed. Rapporten kan skræddersys til intern brug, domstole eller myndigheder inden for databeskyttelse.

Vi kan hjælpe dig ved hvert skridt på vejen

For at beskytte dig selv og undgå heftige bøder bør du have alt på skrift, da dette kan bruges som bevis i din sag. Vores eksperter kan guide dig gennem hvert trin i processen og kan hjælpe dig med at skrive de indledende dokumenter samt udføre undersøgelsen og udarbejde rapporten, når ulykken rammer. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices