Udvikling af cloud-applikationer - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Udvikling af cloud-applikationer

Har du brug for eksperthjælp til at bygge din cloud-applikation? Zacco er en IP-konsulentvirksomhed, der tilbyder skræddersyede udviklingsydelser til cloud-applikationer på tværs af alle de største platforme, og vi kan hjælpe med at udvikle og sikre dine digitale aktiver.

Vores Secure Development-team tilbyder fullstack-udviklingsydelser på Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Platform sammen med behovsanalyse, kvalitetssikring af software og softwareprojektledelse.

Uanset hvor vi befinder os i udviklingsprocessen, er sikkerhed en af vores topprioriteringer. Vi adresserer og ser også på de digitale aktiver – såsom data, software og apps – der skabes undervejs i processen, og som vil kunne have værdi for dig. Eksempelvis ser vi på, hvilken slags data der genereres? Hvem ejer dataene? Hvor gemmes de? Når vi håndterer persondata, må vi sikre, at vi gør det i overensstemmelse med GDPR. Og hvis vi beslutter at bruge Open Source-Software, skal vi sikre os, at vi forstår licensstrukturerne og har en korrekt proces for at arbejde med Open Source-Software.

Vil du vide mere om vores cloud applikations-udviklingsydelser?

Zaccos Secure Development-team har omfattende erfaring med at udvikle cloud-applikationer og sikre data eller andre digitale aktiver, som vi identificerer undervejs i processen. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices