Teknologiovervågning - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Teknologiovervågning

Ønsker du at holde dig opdateret på udviklingen inden for en specifik teknologi? Teknologiovervågning er et uundværligt produkt, der hjælper dig med at holde en solid snor i dine patentaktiver, og som sætter dig i stand til at holde øje med udviklingen i andres aktiviteter.

Information er alt

Det bliver kun vigtigere og vigtigere at beskytte din intellektuelle ejendom. Samtidig er det vigtigt at overvåge dine konkurrenter og andre aktører omhyggeligt og tidligt i processen for at forhindre, at du går glip af spændende muligheder f.eks. ved licensaktiviteter. Du kan også risikere at krænke andres rettigheder, hvis du ikke kender til dem, hvilket kan have alvorlige økonomiske konsekvenser for din forretning.
Vi kan hjælpe dig med at foretage en teknologiovervågning, hvor vi overvåger aktiviteterne af en eller flere konkurrenter eller specifikke patenter.
Har du brug for hjælp med teknologiovervågninger? Kontakt os, og vi vil sammensætte en skræddersyet overvågningsløsning til dig, der hjælper dig med at bevare overblikket!

Contact us

Back to all services Contact our offices