Software-projektledelse - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Software-projektledelse

Har du brug for eksperthjælp til at håndtere dine software-udviklingsprojekter? Zacco er en IP-konsulentvirksomhed, der tilbyder projektstyring og agil ledelse, og vi kan hjælpe dig med alt fra udvikling af software til beskyttelse af de digitale aktiver, vi identificerer undervejs i processen.

Uanset hvor vi befinder os i udviklingsprocessen, er sikkerhed en af vores topprioriteringer. Vi adresserer og ser også på de digitale aktiver – såsom data, software og apps – der skabes undervejs i processen, og som vil kunne have værdi for dig. Eksempelvis ser vi på, hvilken slags data der genereres? Hvem ejer dataene? Hvor gemmes de? Når vi håndterer persondata, må vi sikre, at vi gør det i overensstemmelse med GDPR. Og hvis vi beslutter at bruge Open Source-Software, skal vi sikre os, at vi forstår licensstrukturerne og har en korrekt proces for at arbejde med Open Source-Software.

Hos Zacco kan vi:

  • tilbyde teams på tværs af fagområder og som består af softwareudviklere og patentkonsulenter, der både kan hjælpe dig i udviklingsfasen og med at skabe og patentere værdifulde digitale aktiver, såsom software eller data (f.eks. tal, statistik, information).
  • hjælpe dig med at forstå de risici og muligheder, der er forbundet med f.eks. at bruge open source-licenser i stedet for at patentere din software og knowhow.

Mange af vores projektledere er certificerede inden for projektledelse og har PMI, IPMA og PRINCE2, og vi har en dyb forståelse for de agile processer og metoder. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices