Software-licensering og open source - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Software-licensering og open source

Er du softwareudvikler, og forbereder du at udstede licens til din software? Overvejer du at licensere din software eller at inkorporere open source software i din IT-infrastruktur? Hos Zacco kan vi hjælpe dig med at finde de bedste juridiske løsninger.

At udstede licens til software kan være en kompleks affære, både for den, der udsteder licensen, og den, der opnår licens. Den involverer ofte betydelige investeringer og langvarige forpligtelser. For at kunne skræddersy bæredygtige, afbalancerede og fordelagtige juridiske løsninger kræver det evner, erfaring og kreativitet. Vores hold af eksperter vil guide dig igennem hvert et skridt i processen og sikre, at alle relevante spørgsmål bliver håndteret på bedst mulige vis, så de rette valg bliver truffet.

Open source software: En populær beslutning

Open source software er blevet populært af mange grunde. Blandt andet fordi brugere kan få softwaren gratis og ændre den alt efter behov eller købe kommercielle produkter, der kombinerer forskellige open-source produkter og supporterer dem gennem deres livscyklus på de måder, der er nødvendige ved produktionsimplementeringer i en virksomhed. At have den rette viden om de forskellige licensformer kan være afgørende for en succesfuld tilpasning og integration af den nye software. Derfor er det vigtigt at kende til de juridiske konsekvenser, der kan opstå i forbindelse med brug af open source.

Det er vores job at kende din forretning

Jo bedre vi forstår kernen i din forretning, des bedre kan vores hold af eksperter beskytte den og dermed sikre din konkurrencefordel. Det er derfor, vi stræber efter at opbygge langvarige forhold med vores klienter. Fordi en klar forståelse af, hvordan du arbejder, er afgørende for, at vi kan finde de juridiske løsninger, der er bedst for din forretning. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices