Sikker DNS-administration - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Sikker DNS-administration

Ofte betegnes domænenavnesystemet (DNS) som internettets svar på telefonbogen. Systemet bruges til at konvertere en computers værtsnavn til en IP-adresse. Adressen på dit website (f.eks. zacco.com) oversættes eksempelvis til noget, internettet forstår.Det er helt afgørende for din tilstedeværelse på internettet, at du råder over en sikker og pålidelig DNS-løsning, da denne påvirker hele kæden af tjenester, herunder dit website, dine e-mailfunktioner, dine apps og andre online-elementer. Vi tilbyder nedenstående tjenester til at optimere din DNS-løsning:

    • Premium DNS-tjeneste: Ved at kombinere tjenesten fra en global DNS-udbyder med svenske Netnod kan vi tilbyde dig en avanceret DNS-løsning med den højeste sikkerhed og ydeevne. Netnod har ansvaret for en af verdens 13 rodservere (som tilsammen udgør internettets fundament), der netop garanterer bundsolide tjenester.
    • DNSSEC: Hvert eneste website du besøger, og hver eneste e-mail du sender, er afhængig af DNS-interaktion. DNSSEC (DNS Security Extension) styrker DNS-sikkerheden og beskytter din domænetrafik mod manipulation.
    • Udliciteret DNS-administration: Zaccos eksperter inden for domæneadministration hjælper dig med at administrere, opdatere og tilpasse dine zoner og fortegnelser i vores Premium DNS-tjeneste. Vi yder dedikeret rådgivning, så vi kan sikre dig en problemfri, hurtig og sikker DNS- og zone-administration.
    • Sekundær DNS-tjeneste: Med vores sekundære DNS-tjeneste kan du udnytte vores navneservere som supplement til eller backup for dine egne navneservere, hvilket øger redundansen og DNS-ydeevnen.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din sikre DNS-administration? Kontakt os!

Contact us

Back to all services Contact our offices