Risikovurdering indenfor cyber security - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Risikovurdering indenfor cyber security

Er du opmærksom på, hvilke risici du udsættes for, eller hvilke risikovurderinger du skal udføre? Hvad er den mest omkostningseffektive måde at beskytte dine digitale aktiver på? Hos Zacco kan vi hjælpe dig.

Cyber Security Risikovurdering går ud på at identificere, analysere og vurdere risiko. Tjenesten sikrer, at de cybersikkerheds-kontroller, som du vælger at implementere, stemmer overens med de risici, din organisation står overfor. Uden en risikovurdering kan du spilde tid og penge på de forkerte steder og af de forkerte grunde på risici, der sandsynligvis ikke vil forekomme eller ikke vil påvirke din organisation.

Det er samtidig muligt, at du undervurderer eller overser risici, der kan forårsage betydelig skade. Netop derfor kræver så mange standarder og love – herunder GDPR (General Data Protection Regulation) og DPA (Data Protection Act) 2018 –, at man udfører risikovurderinger.

Cyber Security Risk Assessment helps you prioritise your efforts

Første skridt i en Cyber Security Risikovurdering er at identificere de forskellige informationsaktiver, der kan blive påvirket af et cyberangreb (såsom hardware, systemer, databaser, applikationer, kundedata og intellektuel ejendom). Derefter identificerer man de forskellige risici, der kan påvirke disse aktiver og foretager en risikovurdering. Til sidst vælger man de kontroller, der er nødvendige for at behandle de identificerede risici

Det er vigtigt at overvåge og gennemgå risikomiljøet kontinuerligt for at registrere eventuelle ændringer, der har betydning for organisationen. Vi kan hjælpe dig med at bevare overblikket over den komplette risikostyringsproces. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices