Outsourcing af IP-portefølje - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Outsourcing af IP-portefølje

Har du brug for hjælp med at konsolidere din IP-portefølje? Vores kunder vælger at outsource sine porteføljer til Zacco for at reducere administrationen og udgiften til behandling og vedligeholdelse af porteføljerne. Findes der aktiver, opgaver eller funktioner inden for dit IP-arbejde, som du har brug for hjælp til at håndtere? Måske fordi du mangler ressourcerne eller har behov for at finde en ny, mere omkostningseffektiv måde at håndtere standardiserede processer på. Hvis det er tilfældet, kunne outsourcing af din IP-portefølje være den løsning, du leder efter.

Vi kan tilpasse outsourcing-projektet efter dine behov

Alt efter hvad du har brug for hjælp til, kunne Zacco håndtere disse opgaver for dig:

  • En specifik del af din portefølje, f.eks. de middelvigtige IP-aktiver
  • Dele af din IP-proces, f.eks. patentsagsbehandling i relevante jurisdiktioner, såsom US, EP og CN, patenterbarheds-screeninger af invention disclosures, osv.
  • Specifikke professionelle funktioner, f.eks. patent- og/eller varemærke-paralegals eller patent- og/eller varemærkerådgivere
  • Et givent opgaveområde, f.eks. hele din patent- og/eller varemærkeadministration

Zaccos brede perspektiv på IP-rettigheder indbefatter også beskyttelse af dine digitale aktiver, såsom data, apps, kode eller software. Derfor strækker vores services sig til de relaterede områder Digital Brand-beskyttelse, Cyber Security og Secure Development. Du kunne således også vælge at outsource hele håndteringen af f.eks. cyber security til vores eksperter.

Zacco: Omkostningseffektiv outsourcing af din IP-portefølje

Alt i alt tilbyder vi:

 • Håndtering af hele processen fra ide/frembringelse til udløb af IP-rettigheder
 • Håndtering af din IP-portefølje hos dig eller hos os
 • Uafhængig behandling i høj kvalitet af patentansøgninger i US, EP, PCT, IN, CN, BR og andre relevante jurisdiktioner til faste priser, der både giver dig bedre kontrol over dine udgifter og reducerer de overordnede omkostninger

Vi har specifikke og erfarne outsourcing-teams, der omfatter senior-eksperter inden for såvel patenter som cyber security og meget andet. Vi sørger for, at du får en skræddersyet løsning og et konkurrencedygtigt tilbud efter en grundig diskussion med dig om dine behov og volumen af din portefølje ved et introduktionsmøde. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices