Outsourcing af aftaler - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Outsourcing af aftaler

Overvejer du at outsource et IT-projekt – eller måske endda hele din virksomheds IT-infrastruktur? Eller udbyder du outsourcing tjenester? Hos Zacco kan vi hjælpe dig med at finde de rette juridiske løsninger.

At outsource IT-projekter, opgaver eller endda hele IT-infrastrukturer er blevet mere og mere populært i løbet af de seneste to årtier, eftersom det er et praktisk og økonomisk fordelagtigt alternativ – hvis det bliver gjort korrekt. Ringe forberedelse og implementering af et outsourcing projekt vil i næsten alle tilfælde medføre omkostninger i form af tid, penge og troværdighed for både kunde og udbyder. Det er derfor lige vigtigt for begge parter at være opmærksom på alle vigtige dele af projektet.

En mangel på forståelse af post-kontraktprocesser og eksempelvis beslutningsrettigheder kan let resultere i, at nogle tjenester ikke leveres som aftalt, at implementeringen går i stå eller andre frustrationer. Et velforberedt og veludført projekt i hænderne på den rette udbyder vil derimod medføre den fleksibilitet, erfaring, faglige kunnen og økonomiske gevinst, som kunden forventer.

God outsourcing er…

… når man skaber den rette struktur i kontrakten og sikrer at både kunde og udbyder forstår den til bunds. Zacco’s hold af eksperter står klar til at assistere dig i alle aspekter af opgaven. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices