Opkøb af domænenavne - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Opkøb af domænenavne

Domænenavne er ofte det meste oplagte første trin for en kunde til at identificere en virksomhed og dens tjenester eller produkter. De kan være et magtfuldt brandværktøj, og opkøb, sikring og beskyttelse af relevante domænenavne via registrering eller overtagelse kan være lige så vigtigt for at værne om et brand via varemærker og design.

Erhvervelse af et domænenavn – køb og overdragelse

Opkøb af domænenavne har i mange år været et voksende marked af den enkle årsag, at virksomheder ofte finder ud af, at andre allerede har registreret det domæne, de ønsker. Alle domæner med to, tre eller fire bogstaver under ‘.com’ er allerede taget, og der er ikke mange tilbage med fem bogstaver, så korte, markante domænenavne kan være meget vanskelige at få fat i., Der er alternative markedsplader, men opkøbsprocessen kan være vanskelig, da sikker betaling og garanteret overførsel af domæneejerskab kan være risikofyldt.

På samme måde medfører direkte kontakt til en indehaver af et domæne for at forsøge at opkøbe domænerettighederne typisk, at prisen stiger markant, især når indehaveren kender vigtigheden deraf for den interesserede organisation. Zacco er eksperter i at vurdere markedsværdien af domæner, vi har adgang til omfattende domænerelateret data og kan fungere som uafhængige opkøbere og være med til at sikre den egentlige opkøbers anonymitet. Selv om beslutningen i sidste ende ligger hos sælger, giver sådan en tilgang ofte en lavere opkøbspris end direkte kontakt. Når købet er i hus, kan vi hjælpe med at sikre overførelse af ejerskabet direkte til jer.

Zaccos Digital Brand Team er eksperter inden for domænenavne. Vi kan hjælpe med at:

  • Udvikle jeres domænestrategi i overensstemmelse med jeres brandkrav
  • Finde domæner, der er relevante for jeres brand, og som er ledige
  • Identificere domæner, der tidligere er blevet registreret, men som nu kan være til salg
  • Undersøge, om et registreret domæne eventuelt kan være egnet til overtagelse gennem en domæneklage
  • Identificere det aktuelle ejerskab af domænet og kontakte indehaveren for at forhandle og opnå en god pris
  • Håndtere alle betalinger og håndtere en vellykket overførsel af ejerskabet

Vi er klar til at lede jer gennem processen fra start til slut og hjælpe jer med at blive registreret som den retmæssige ejer af det nye domænenavn.

Styring af en portefølje af domænenavne

Mange af vores kunder beder os om løbende at styre deres domæneporteføljer. Vores omfattende ekspertise betyder, at Zaccos Digital Brand-konsulenter nu har ansvar for at administrere titusindvis af aktive domæner, og vi er behjælpelige med opkøb, registrering og overtagelse af mange flere hver måned. Vi kender den aktuelle markedsværdi, den bedste praksis og teknikkerne, der kan forbedre jeres chance for at få fat i det domæne, I ønsker jer, til den rigtige pris.

For mere information om eller en indføring i, hvordan vi kan hjælpe med at øge værdien af jeres brand online, kontakt:

Contact us

Back to all services Contact our offices