Ophavsret - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Ophavsret

Ophavsretten skal navnlig beskytte kunstneriske og litterære værker. Det overordnede princip bag ophavsretten er, at ophavsmanden bestemmer, hvorvidt og i hvilket omfang andre må bruge og kopiere hendes eller hans arbejde. Vi kan hjælpe dig, hvis dine værker bruges af andre uden din tilladelse.

Hvad kan du beskytte?

Den ophavsretslige beskyttelse gælder typisk kunstneriske værker, herunder musik, scenekunst, film, visuel kunst og arkitektur, samt litterære værker såsom kort og tegninger og visse designs. Den moderne teknologi har betydet, at den ophavsretslige beskyttelse nu også dækker andre områder, nemlig produkter uden for den traditionelle kunstneriske verden. Eksempler på dette er computerprogrammer og brugergrænseflader.

Der er ikke registreringspligt forbundet med ophavsretten. Det betyder, at den ophavsretslige beskyttelse automatisk træder i kraft, lige så snart værket er blevet til. Den ophavsretslige beskyttelse giver generelt indehaveren af ophavsretten den eksklusive ret til at reproducere værket, skabe afledte værker baseret på dette, offentliggøre kopier af værket og opføre eller vise værket offentligt.

Zacco rådgiver om anvendelsesområdet, effekterne og begrænsningerne af den ophavsretslige beskyttelse samt andre mulige typer beskyttelse. Kort sagt kan vi hjælpe dig med at opnå den bredest mulige beskyttelse af dit værk.

Komplet ophavsretstjeneste hos Zacco

Værker beskyttet af ophavsret har ofte en betydelig kommerciel værdi, og desværre er det ikke altid, andre respekterer din ophavsret. Vores værktøj til onlinebrandbeskyttelse hjælper dig med at overvåge din ophavsret på internettet. Det er yderst effektivt i forhold til at beskytte din ophavsret på onlinemarkedspladser i hele verden. Opstår der problemer, yder vores ekspertteam hurtig og effektiv bistand for at stoppe den uautoriserede kopiering og distribution af dine beskyttede værker. Vi kan også hjælpe dig med dine licensaftaler og forhandle med forlæggere og distributører. Kontakt os allerede i dag!

Tilbage til alle tjenester

Tal med os!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Betina Hellemann

Director IP Services & Quality Copenhagen

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Karin Kärvling Søholt

Commercial Director
Copenhagen

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Kontakt-os