Nyhedsundersøgelse - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype

Nyhedsundersøgelse

Vores patenteksperter hjælper med at vurdere patenterbarheden af din opfindelse

Opfylder din opfindelse kriterierne for patenterbarhed? Er der nyhed? Vores patenteksperter kan give svar på det spørgsmål ved at udføre en grundig nyhedsundersøgelse til en konkurrencedygtig pris. I en nyhedsundersøgelse undersøger man den kendte teknik, hvilket betyder, at man undersøger, om din opfindelse allerede er kendt og derfor ikke lever op til kravene for patentering. Typisk udføres undersøgelsen ved anvendelse af værktøjer som professionelle patentdatabaser eller databaser, der dækker videnskabelige publikationer, og undersøgelsens formål er at identificere teknikkens standpunkt i forhold til den opfindelse, du ønsker patentbeskyttet.

Derfor er en professionel nyhedsundersøgelse inden indlevering af en patentansøgning altid en god ide

Du bør altid overveje at lade professionelle udføre en nyhedsundersøgelse som det første skridt inden udarbejdelse og indlevering af en patentansøgning. Her er de primære fordele:

  • Du lærer så meget som muligt om den kendte teknik, fordi vores erfarne undersøgelseseksperter anvender avancerede værktøjer og kan evaluere resultaterne.
  • Du modtager en rapport og rådgivning fra vores konsulenter, og på dette grundlag kan vi sammen foretage informerede beslutninger om det videre forløb for patenteringsprocessen.
  • Du minimerer de dyre faldgruber ved at indlevere en patentansøgning på et usikkert grundlag. Hvis kendt teknik kommer frem på et tidspunkt, risikerer ansøgningen at blive afvist, eller det udstedte patent kan blive genstand for indsigelse eller en ophævelsessag. Et sådant patent vil ikke være et værdifuldt aktiv i din portefølje.
  • En nyhedsundersøgelse minder meget om en gyldighedsundersøgelse, som en konkurrent kan udføre, hvis konkurrenten ønsker at udfordre dit udstedte patent.

Vi tilbyder skræddersyede søgninger tilpasset specifikke behov. Vi har vores egne søgeeksperter og har adgang til en lang række forskellige databaser med såvel patentpublikationer som tekniske og akademiske publikationer. For at få mere information, kontakt gerne:

 

Tal med os!

magnus ljungdahl

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Tilbage til alle tjenester Kontakt vores kontorer