Nyhedsundersøgelse - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Nyhedsundersøgelse

Vores patenteksperter hjælper med at vurdere patenterbarheden af din opfindelse

Opfylder din opfindelse kriterierne for patenterbarhed? Er der nyhed? Vores patenteksperter kan give svar på det spørgsmål ved at udføre en grundig nyhedsundersøgelse til en konkurrencedygtig pris. I en nyhedsundersøgelse undersøger man den kendte teknik, hvilket betyder, at man undersøger, om din opfindelse allerede er kendt og derfor ikke lever op til kravene for patentering. Typisk udføres undersøgelsen ved anvendelse af værktøjer som professionelle patentdatabaser eller databaser, der dækker videnskabelige publikationer, og undersøgelsens formål er at identificere teknikkens standpunkt i forhold til den opfindelse, du ønsker patentbeskyttet.

Derfor er en professionel nyhedsundersøgelse inden indlevering af en patentansøgning altid en god ide

Du bør altid overveje at lade professionelle udføre en nyhedsundersøgelse som det første skridt inden udarbejdelse og indlevering af en patentansøgning. Her er de primære fordele:

  • Du lærer så meget som muligt om den kendte teknik, fordi vores erfarne undersøgelseseksperter anvender avancerede værktøjer og kan evaluere resultaterne.
  • Du modtager en rapport og rådgivning fra vores konsulenter, og på dette grundlag kan vi sammen foretage informerede beslutninger om det videre forløb for patenteringsprocessen.
  • Du minimerer de dyre faldgruber ved at indlevere en patentansøgning på et usikkert grundlag. Hvis kendt teknik kommer frem på et tidspunkt, risikerer ansøgningen at blive afvist, eller det udstedte patent kan blive genstand for indsigelse eller en ophævelsessag. Et sådant patent vil ikke være et værdifuldt aktiv i din portefølje.
  • En nyhedsundersøgelse minder meget om en gyldighedsundersøgelse, som en konkurrent kan udføre, hvis konkurrenten ønsker at udfordre dit udstedte patent.

Vi tilbyder skræddersyede søgninger tilpasset specifikke behov. Vi har vores egne søgeeksperter og har adgang til en lang række forskellige databaser med såvel patentpublikationer som tekniske og akademiske publikationer. For at få mere information, kontakt gerne:

 

Contact us

Back to all services Contact our offices