Kvalitetssikring af software - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Kvalitetssikring af software

Har du brug for eksperthjælp til at sikre kvaliteten af din software-udviklingscyklus? Zacco tilbyder skræddersyet kvalitetssikring til at højne kvalitetsniveauerne af de digitale aktiver, såsom software, data og kode.

Kvalitetssikring er en vedvarende proces, som er beregnet til at sikre, at udviklet software er i overensstemmelse med anerkendte standarder eller kvalitetsforskrifter. Vores Secure Development-team har alle de kompetencer inden for kvalitetssikring, som er nødvendige for at du kan opnå de kvalitetsniveauer, der skal til i et test-drevet miljø. Det er veldokumenteret, at testning af software øger kvaliteten, reducerer de overordnede omkostninger og forkorter den samlede udviklingstid.

Vi sørger for kvalitet og sikkerhed i software

Uanset hvor vi befinder os i udviklingsprocessen, er sikkerhed en af vores topprioriteringer. Vi adresserer og ser også på de digitale aktiver – såsom data, software og apps – der skabes undervejs i processen, og som vil kunne have værdi for dig. Eksempelvis ser vi på, hvilken slags data der genereres? Hvem ejer dataene? Hvor gemmes de? Når vi håndterer persondata, må vi sikre, at vi gør det i overensstemmelse med GDPR. Og hvis vi beslutter at bruge Open Source-Software, skal vi sikre os, at vi forstår licensstrukturerne og har en korrekt proces for at arbejde med Open Source-Software.

Zaccos team af Test managers, Test developers og Requirement Engineers kan hjælpe dig gennem alle faser et software-udviklingsprojekt. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices