Kontrakter og aftaler - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Kontrakter og aftaler

Kontrakter og aftaler vil – på den ene eller anden måde – generelt have en indvirkning på næsten alle dele af en moderne virksomhed, og netop derfor er dette specifikke fagområde utroligt komplekst og omfattende. Zaccos ekspertteam kan hjælpe med de forskelligartede aftaler, du måtte møde.

Vi kan hjælpe dig med at finde den optimale juridiske løsning, uanset om du skal købe, sælge, leje, låne eller står med en licens- eller franchisingsag. På vejen mod solide, objektive og omkostningseffektive kontraktløsninger bistår vores advokater dig i forberedelses-, forhandlings-, affattelses- og revisionsfasen – på hvert eneste trin i processen. Dette kræver kompetencer, viden og opfindsomhed, som netop vores team besidder på baggrund af årtiers erfaring.

Det er vores job at kende din virksomhed

Vi kan bedst beskytte din virksomhed og sikre din konkurrencemæssige fordel ved at dykke ned i dens kerneaspekter. Vores sigte er derfor at indgå et langvarigt partnerskab med vores kunder. For at kunne finde frem til de bedste juridiske løsninger for din virksomhed er det helt afgørende, at vi ved, hvordan I arbejder. Kontakt os allerede i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices