Konflikter om domænenavne og onlinehåndhævelse - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Konflikter om domænenavne og onlinehåndhævelse

Zacco har eksperter i beskyttelse af onlinebrands, konflikter om domænenavne og alle former for onlinehåndhævelse og vores konsulenter og advokater kan hjælpe IP-indehavere i de mest komplekse sager om håndhævelse i bestræbelserne på at beskytte deres rettigheder online. Mange af vores kolleger har direkte erfaring med at arbejde i eller for indenlandske og internationale beslutningsorganer. Vi håndterer hvert år tusindvis af takedowns og hundredevis af konflikter om domænenavne, så vi har den nødvendige ekspertise til at hjælpe med at håndhæve registrerede brandrettigheder.

Domænenavnskrænkelser

Domænenavne er ofte det mest oplagte første trin for en kunde til at identificere en virksomhed og dens tjenester eller produkter, og det er en af årsagerne til, at de er det hyppigste mål for krænkelser og svindel. En integreret del af at beskytte IP- og brandværdi mod krænkelser er at fastlægge en strategi for at overvåge og håndhæve online-IP og at adressere potentielle domænenavnskrænkelser.

Sådanne krænkelser kan antage mange former:

  • Nogen har registreret et domænenavn og anvender jeres virksomhedsnavn
  • Nogen har registreret et domænenavn og anvender jeres varemærker og anden IP
  • Håndhævelse af et domænenavn registreret i ond tro
  • Konflikt på grund af lignende eller forkert stavet domænenavn med det formål at forvirre eller vildlede

‘Takedowns’, beskyttelse af online- IP og fjernelse af krænkende indhold

Konflikter over domænenavne er ikke altid nødvendige, eller mulige, da det kan være indholdet på et website, der udgør krænkelsen af intellektuel ejendomsret, såsom tekst, billedmateriale og uautoriserede eller forfalskede produkter. Vores Digital Brand-eksperter kan gennemgå de skridt, I kan tage og anvise den mest effektive og mindst bekostelige vej afhængigt af jeres behov og hvilken jurisdiktion eller website domænet hører til. De kan ofte hurtigt fjerne eller suspendere krænkende eller falske domænenavne, websites og indehold og dermed beskytte både jeres brand og dets onlineomdømme i processen, ofte mere effektivt og til lavere omkostninger end via domstolene.

Vi kan:

  • Håndtere eksisterende eller igangværende krænkelser og konflikter
  • Identificere om og hvor potentielle krænkelser findes
  • Fjerne krænkende indhold, før det når at skade jeres brand
  • Tilbyde friske øjne på en igangværende konflikt
  • Give indsigt i bedste praksis til at beskytte domæner, onlinebrands og andre IP-rettigheder

Vi er tilgængelige og kan hjælpe uanset, hvor kompleks problemstillingen virker. For mere information eller en demonstration af, hvad succesfuld onlinebrandhåndhævelse går ud på, kontakt:

Contact us

Back to all services Contact our offices