IT-aftaler - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

IT-aftaler

Er du softwareudvikler, og overvejer du at licensere din software? Eller er du kunde, og skal du til at investere i en IT-infrastruktur, som kan blive nøglen til din forretning? Hos Zacco har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at forhandle og skitsere de nødvendige aftaler.

Teknologisk udvikling berører næsten alle former for forretning i den moderne verden. Ligegyldigt om du køber eller leverer udstyr eller tjenester, er det vigtigt, at dine kontrakter er korrekte. Omfang, levetid, ophør, ejerskab af IPR og begrænsninger på erstatningspligt er blot nogle af de emner, der er vigtige at adressere med jævne mellemrum. Hvert et skridt i processen er vigtigt, lige fra udarbejdelse eller evaluering af specifikke krav til forhandling og udarbejdelse af kontraktudkastet.

Standardformularer kan være nyttige i de tilfælde, det er muligt at anvende dem, men vil ofte kræve diverse ændringer. Fordi kontrakter kommer i mange forskellige former, og kontrakter ofte har en høj kompleksitet og værdi, kræver de sædvanligvis, at du konsulterer en ekspert.

Vi kan hjælpe dig med at beskytte din forretning

Ligegyldigt om du køber, sælger eller udsteder licenser, beskytter du din forretning ved at holde et vågent øje med dine kontrakter. Hos Zacco kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices