ISO27000 – vurderinger og rådgivning - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

ISO27000 – vurderinger og rådgivning

Hvor sikker tror du, at du er? Hvor sikker vil du gerne være? Zaccos ISO27000 Assessments and Consulting service kan hjælpe med at sikre dine immaterielle aktiver ved at vurdere en virksomheds aktuelle it-sikkerhedsniveau og implementere de nødvendige kontroller.

ISO27000 er en specialudviklet metode til systematisk at sammenligne en virksomheds aktuelle IT-sikkerhedsniveau og de kontroller, der allerede er implementeret, med de mest fremtrædende sikkerhedstrusler. Da flere og flere virksomheder bliver ramt af cybertrusler og angreb, har it-sikkerhed aldrig været vigtigere, end det er i dag.

Vores ISO27000 vurdering- og rådgivningsservice giver et klart overblik over en virksomheds aktuelle IT-sikkerhedsniveau og anvender et sæt kontrolstandarder, der skal sikre, at din IT-sikkerhed er ajour – internt såvel som eksternt.

Denne service inkluderer:

  • En analyse af virksomhedens it-sikkerhedsniveau baseret på centrale områder såsom e-mail, netværk, processer, medarbejdere, klienter osv.
  • En oversigt og en detaljeret beskrivelse af virksomhedens nuværende tekniske beskyttelse.
  • En rapport med et resumé og en fortolkende gennemgang af ISO27000-vurderingens resultater til virksomhedens ledelse og bestyrelse.
  • En liste over anbefalinger og et værktøj til at prioritere, hvilke foranstaltninger der først skal træffes.

Zacco Cyber Security har lang erfaring med ISO27000 Assessments and Consulting, og vores tilgang til IT-sikkerhed er i overensstemmelse med anerkendte praksisser i industrien. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices