IP Due Diligence - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype

IP Due Diligence

Står du over for at skulle købe, sælge eller fusionere med en virksomhed, eller måske har du en helt anden forretningstransaktion i tankerne? IP Due Diligence kan beskrives som en gennemgang af intellektuel ejendom, der enten er ejet af en given virksomhed eller som er omfattet af en virksomheds licensrettigheder. Den kan indbefatte en gennemgang af, hvem der faktisk har ejendomsretten til aktiverne, hvordan de er beskyttet, hvor længe de er i kraft, og hvilke vedligeholdelsesomkostninger, der er ved at holde dem i kraft, hvorvidt de rent faktisk er i kraft, og, hvor det måtte være relevant, hvor stærke, de er.

Hvorfor IP Due Diligence?  Måske ligger du i forhandlinger, der involverer den finansielle værdi af IP – f.eks. til finansierings- eller licensrelaterede formål.   Alt efter dine behov kan det også være en gennemgang af tilstanden af din IP i forhold til din forretningsstrategi. IP Due Diligence kan afsløre, om din virksomhed har potentielle IP-rettigheder, som du endnu ikke har overvejet – hvilket betyder, at såvel den potentielle indtjening som værdien af din virksomhed faktisk er højere, end du tror. Eller måske viser det sig, at du ejer aktiver, der har mistet sin relevans og har udviklet sig til en økonomisk byrde.

Har du brug for hjælp med en due diligence?  Zaccos konsulenter har både kompetencerne og erfaringen til at hjælpe dig med at få de rigtige rammer for din IP Due Diligence. Mange af vores rådgivere har erfaring som in-house attorneys og/eller IP managers, hvilket betyder, at vi også bidrager med relevant viden fra industrien og erfaring med kommerciel strategi. Kontakt os!

Tal med os!

magnus ljungdahl

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Tilbage til alle tjenester Kontakt vores kontorer