Håndhævelse af design - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Håndhævelse af design

Registrering af et design giver ejerskab til rettighederne forbundet med det. Hvis du mener, at nogen har kopieret dit design eller bruger dit registrerede design uden din tilladelse, kan du efterfølgende være nødt til at håndhæve dine rettigheder for at sikre værdien af dem.

Selv om krænkelser af design kan være utilsigtede, er det stadig vigtigt at forsvare sit design for at beskytte dit produkts og dit brands omdømme. Ofte vil et advarselsbrev fra en af vores design-attorneys være nok til at sætte en stopper for uberettiget anvendelse, men i nogle tilfælde kan sagsanlæg være nødvendigt for at beskytte designrettigheder og hindre fremtidige krænkelser.

Et registreret design er desuden en af de mest effektive måder til at stoppe efterligninger og forfalskninger af dine produkter, da det kan anvendes af toldere og onlinemarkedspladser til at identificere og fjerne efterligninger.

Sådan hindrer du, at andre kopierer eller anvender dit design uden tilladelse

Zaccos designattorneys og advokater er eksperter i designlovgivning og håndhævelse af designrettigheder. Vi har erfaring med at føre retssager af enhver størrelse og kompleksitet og har det perfekte udgangspunkt for at hjælpe med beskyttelse og sikring af design både uden- og indenretligt.

Vi kan håndhæve dit design direkte på de fleste markeder, da vi jævnligt håndterer krænkelser og sagsanlæg i Skandinavien og EU – samt internationalt i næsten alle jurisdiktioner gennem vores netværk af betroede globale partnere.

Onlinehåndhævelse af design

Da uberettiget anvendelse eller kopiering af design i stadigt større omfang finder sted online, er vores løbende overvågningstjeneste udformet til at identificere og, hvis påkrævet, fjerne eventuelt krænkende indhold. Vi kan overvåge alle åbne dele af internettet, fra websites og onlinemarkedspladser til sociale medier og metaverset (eller virtuelle verdener).

For at få mere information eller få mere at vide, om hvorfor håndhævelse af et design er nødvendig for at fastholde værdien, kontakt:

Tilbage til alle tjenester

Tal med os!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Kontakt-os