Gyldighedssøgning - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Gyldighedssøgning

Vil du gerne have en konkurrents patent af vejen? Gyldighedssøgninger er søgninger efter kendt teknik. Søgningerne udføres typisk i databaser med patentpublikationer eller databaser, der dækker videnskabelige publikationer, og formålet er overordnet at finde ud af, hvad der er teknikkens stade for et udstedt patent med det formål at udfordre eller undersøge dets gyldighed.

Gyldighedssøgning: vi leder efter bevis for ugyldighed

En gyldighedssøgning er en søgning, der er tilpasset til at vurdere gyldigheden af kravene af et udstedt patent. Formålet med en gyldighedssøgning er typisk at finde frem til ny kendt teknik med det formål at ugyldiggøre et eller flere krav i andre parters patenter. Derfor udføres en gyldighedssøgning ofte med det formål, at resultaterne skal indgå i ugyldigheds- eller indsigelsessager. Hvis du er indehaver af stridspatentet, vil gyldighedssøgningen hjælpe dig med at vurdere, hvor sårbart dit patent er, når dets gyldighed bestrides i en indsigelse.

Har du brug for hjælp med en gyldighedssøgning?

Vi tilbyder skræddersyede søgninger tilpasset dine specifikke behov. Vi har vores egne søgeeksperter og adgang til en lang række forskellige databaser med såvel patentpublikationer som tekniske og akademiske publikationer. Kontakt os!

Contact us

Back to all services Contact our offices