Forward Patenting™ - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Forward Patenting™

Boost patentporteføljen på en struktureret måde

Skal jeres patentportefølje vokse på et særligt område? Så bør I overveje at fuldende jeres R&D-aktiviteter med en workshop i Forward Patenting™ med vores eksperter, som kan hjælpe med at få ideer og høste de patenter, der styrker jeres portefølje. Vores erfarne patentkonsulenter har indsigt i jeres branche, jeres tekniske ekspertise og de juridiske rammer for patentansøgninger inden for jeres forretningsområde. Vi anbefaler en fysisk workshop, men den udbydes også digitalt eller endda som en hybrid af de to.

Veldefineret og gennemprøvet metode til høstning af patenter

Vi har udviklet en struktureret metode til at fremme og dokumentere ideer på workshops. Typisk kan formålet være at gentænke jeres “traditionelle” produkter og tilføre nye karakteristika eller funktionaliteter, der opfylder nuværende og fremtidige krav, fx hvad angår bæredygtighed eller digitalisering. Processen styrker samarbejdet på tværs af funktioner, og patentkonsulenter med erfaring i udarbejdelse af patentansøgningerkan guide jer og facilitere disse workshops.

Denne effektive proces tager kun begrænset tid for de kreative mennesker, der involveres. Resultatet vil være, at der ikke vil være løse ender tilbage, at alle ideer bliver grundigt dokumenteret, og at vi rådgiver om nogle af de praktiske trin fra et IP-perspektiv. De involverede patentkonsulenter kan give generelle patenterbarhedsvurderinger, og opfølgningsaktiviteter kan indebære patenterbarhedsundersøgelser og nye patentansøgninger.

Hvorfor og hvornår skal I overveje at sende patenterbare ideer gennem Forward Patenting™

Vores patentworkshops kan udgøre en vigtig del af IP-processen, især hvis I ønsker at opnå følgende:

  • Boost af patentporteføljen: Jeres IP-strategi kræver innovationsaktivitet på et bestemt teknologisk område eller med et specifikt fokus, men I er usikre på, hvordan I skal komme i gang.
  • Tværorganisatorisk samarbejde: I ønsker at samle kreative medarbejdere fra forskellige dele af organisationen for at arbejde på et specifikt problem og sikre, at alle resultater og ideer bliver grundigt dokumenteret, og at der bliver fulgt op på dem.
  • Vurdering af patenterbarhed: Jeres medarbejdere får mange ideer, men kan have gavn af professionel vejledning i, hvad der kan være patenterbart, kommercielt levedygtigt og værd at investere i.

Interesseret i at høre mere om Zaccos unikke Forward Patenting™?

Kontakt venligst Tomas Wässingbo for at høre mere om denne unikke tjeneste, og hvordan den kan anvendes i jeres virksomhed.

 

Tilbage til alle tjenester

Tal med os!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Kontakt-os