Evaluering af sikker kode - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Evaluering af sikker kode

Hvor sikre er dine software-applikationer? Hos Zacco har vi eksperter, der kan tilbyde Secure Code Review for at finde skjulte sårbarheder, designfejl og verificere, at de vigtigste sikkerhedskontrolforanstaltninger implementeres.

En software-applikation er kun så stærk som sin svageste kode. Zaccos Secure Development-team tilbyder en fuldstændigt sikker gennemgang af din kode, hvor vi sikrer, at alle sikkerhedsspørgsmål, der opstår i forbindelse med kode-applikation, rettes i tide. Det er en hjælp undervejs i udviklingen af applikationen.

Sikkerhed er vores sag

Uanset hvor vi befinder os i processen med at gennemgå din kode, er sikkerhed en af vores topprioriteringer. Vi adresserer og ser også på de digitale aktiver – såsom data, software og apps – der skabes undervejs i processen, og som vil kunne have værdi for dig. Eksempelvis ser vi på, hvilken slags data der genereres? Hvem ejer dataene? Hvor gemmes de? Når vi håndterer persondata, må vi også sikre, at vi gør det i overensstemmelse med GDPR. Og hvis vi beslutter at bruge Open Source-Software, skal vi sikre os, at vi forstår licensstrukturerne og har en korrekt proces for at arbejde med Open Source-Software.

Zaccos softwareudviklere har omfattende erfaring, og vi kan hjælpe med at holde din kode eller ethvert andet digitalt aktiv, vi identificerer, sikkert. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices