E-mailsikkerhed - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

E-mailsikkerhed

De fleste af os har mindst én gang prøvet at modtage falske e-mails – måske endda uden at være klar over det. Den mest benyttede metode kaldes e-mail-spoofing, som er meget udbredt blandt IT-kriminelle i hele verden. De kriminelle aktiviteter opstår navnlig, fordi e-mailtrafik ikke kræver autentifikation. Vi tilbyder en lang række tjenester til reel autentifikation af dine e-mails.

  • Beskyttelse mod e-mailsvig: E-mail-phishing er blevet et stigende problem. I den forbindelse er det helt afgørende, at du tager de rette forholdsregler, og at din organisation bliver oplyst på området. Vi hjælper dig med at indføre funktioner til understøttelse af din e-mailsikkerhed, f.eks. SPF, DKIM og DMARC, og med at overvåge din e-mailtrafik med udgangspunkt i avancerede værktøjer. På den måde bliver det eksempelvis muligt at opdage forsøg på svindel og hele tiden sikre en opdateret og relevant beskyttelse.
  • E-mailkryptering (S/MIME): Med krypteringsstandarden S/MIME (Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions) kan du signere og kryptere dine e-mails, så de udelukkende kan læses af den tiltænkte modtager. Derudover kan modtageren få bekræftet, at der er tale om en legitim e-mail. S/MIME-certifikaterne består af to koder – en offentlig og en privat. Du opbevarer selv din private kode, som du bruger til at signere udgående e-mails og dekryptere indgående e-mails, der er blevet krypteret med din offentlige kode. Du bruger din offentlige kode til at verificere din signatur og kryptere de e-mails, du får tilsendt.
  • Overvågning af domænenavne: E-mailsikkerhedstjenesterne kan ikke forhindre, at der sendes “ikke-spoofede” e-mails ud i dit navn, f.eks. fra et domænenavn med forkert stavemåde. Vores tjeneste: Overvågning af domænenavne, er et supplement til tjenesten: Beskyttelse mod e-mailsvig, idet tjenesten sikrer en overvågning af din domænestreng (f.eks. zacco). Det betyder, at vi bliver underrettet om eventuelle registreringer af domænenavne, der omfatter din streng – uanset om strengen er placeret først, sidst eller i midten af domænenavnet. Dette gælder både fremtidige og tidligere domæneregistreringer. Det er muligt at udvide tjenesten til også at omfatte registreringen af forkerte stavemåder og andre afarter af strengen og antallet af søgninger per måned tilpasset dine behov.
  • Undervisning: For at forhindre spoofing og begrænse de negative følger heraf er det altafgørende, at I i jeres organisation bliver opmærksomme på problemet og ved, hvordan I kan opdage falske e-mails. Zaccos eksperter tilbyder seminarer og medarbejderkurser. Derudover kan vi gennem tilpassede phishing-kampagner på samme tid teste din organisation indefra, skabe øget opmærksomhed og formidle viden inden for din organisation.

Har du styr på sikkerheden? Er du interesseret i at høre mere om metoder og strategier for e-mailsikkerhed? Kontakt os!

Tilbage til alle tjenester

Tal med os!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Ravi Sunderrajan

Managing Director at Zacco
India R&D Private Limited Regional
Director India
Bangalore

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North, Group HR Director
Stockholm

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK, Partner
Oslo

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand, Team Manager
Gothenburg

Kontakt-os