DevSecOps - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

DevSecOps

Formålet med DevSecOps er at højne niveauet af personers sikkerhedskompetencer, uanset hvilket fagområde og organisation, de kommer fra. Da der desværre bliver begået stadigt mere cyber-kriminalitet, har IT-sikkerhed aldrig haft større betydning, end det har i dag. Hos Zacco kan vores Secure Developers hjælpe dig med at holde dine intellektuelle rettigheder sikre.

DevSecOps er en forkortelse for “Development, Security and Operations”. Kort sagt sikrer du, når du har et DevSecOps-framework (der bruger specielle DevSecOps-værktøjer og processer), at der bygges sikkerhed ind i dine web-applikationer, i stedet for at det blot tilføjes usystematisk bagefter. Herved reduceres sandsynligheden for fejl og angreb.

Vores Secure Development-team kan tilbyde:

  • Teknologiassistance til at integrere de fornødne sikkerhedsløsninger og skabe de såkaldte “security hooks” (inden for CI-CD-pipelinen) til effektiv og sikker udvikling og drift.
  • Konsulentydelser, herunder Gap Assessment, DevSecOps Policy og Framework Development, og vurdering af DevSecOps-færdigheder og teamopbygning, og muliggørelse af DevSecOps-compliance.
  • Træning og uddannelse af fagfolk og organisationer inden for DevSecOps-miljøet, herunder Secure Code Development og DevSecOps, indføring i DevSecOps-Sikkerhed, integrering af værktøjer til DevOps og håndtering af DevSecOps for Security Managers.

Zaccos Secure Developers har omfattende erfaring, og vi kan hjælpe dig med at holde dine data og andre digitale aktiver sikre, når vi bygger dit DevSecOps-framework. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices