CISO som en service (CISOaaS) - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

CISO som en service (CISOaaS)

Har du en klar sikkerhedsstrategi? Har din kunde nye behov og nye krav? Er din nuværende CISO fratrådt? Behovet for en midlertidig CISO kan variere – og vi kan hjælpe dig.

Med Chief Information Security Officer-as-a-Service (CISOaaS) kan vi levere dedikeret og erfaren ledelse inden for informationssikkerhed til at støtte din organisation. Vi kan enten træde til midlertidigt eller tilbyde en langsigtet løsning. Med CISOaaS får du ikke kun adgang til én person – du får adgang til et helt team af eksperter, der kan yde support og sikkerhedsvejledning til den øverste ledelse samt drive organisationens informationssikkerhedsprogram.

Vores sikkerhedseksperter kan:

  • give din organisation en omkostningseffektiv måde at vedligeholde informationssikkerhedssystemer og styre risiko på.
  • udvide din organisations informationssikkerhedsfunktioner.
  • sikre det rette niveau af sikkerhed samt at risici og hændelser reduceres, før de forårsager uacceptable tab af forretning.

CISOaaS kan dække dine behov midlertidigt eller øge dit sikkerhedsarbejde generelt

Med CISOaaS kan vi hjælpe organisationer med at identificere det aktuelle modenhedsniveau inden for informationssikkerhed, tegne trusselslandskabet, og afgøre hvad der skal beskyttes. Vi kan finde det nødvendige beskyttelsesniveau samt de lovgivningsmæssige krav, der skal være opfyldt. CISO’en vil sammensætte en sikkerhedsstrategi, der sikrer, at de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger implementeres og vedligeholdes, risikoen reduceres, samt at modenhedsniveauet for cybersikkerhed hæves.

Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices