Sårbarhedshåndtering - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

Sårbarhedshåndtering

Flere og flere virksomheder kæmper med vira, ransomware og andre typer cyberangreb, der finder vej gennem sårbarheder, man allerede kender til. Har du kontrol over din virksomheds sårbarheder – i dine interne såvel som dine eksterne systemer? Zacco kan hjælpe med at vurdere disse sårbarheder og hjælpe dig med at prioritere, hvad du skal afhjælpe, og i hvilken rækkefølge.

Denne service hjælper din organisation med at danne et generelt overblik over kendte sårbarheder i alle enheder og applikationer i dit netværk. Vi kan scanne dine interne såvel som eksterne systemer og afsløre, hvilke enheder der er mest eksponeret.

Når vores værktøjer er færdige med sårbarhedsscanningen, gennemgår vores it-sikkerhedsspecialister resultaterne med dig og skriver en administrationsrapport. I denne rapport fjerner vi falske positiver, så den kun omfatter en “ren” liste over sårbarheder. Dette sikrer, at de sårbarheder, der udgør en faktisk trussel, ikke drukner i en to meter lang liste. Denne rapport giver jer mulighed for at hæve sikkerhedsniveauet bemærkelsesværdigt i organisationen.

Jo flere enheder, des større risiko for trusler

Det er vores erfaring, at selvom mange virksomheder i dag har forbedret deres eksterne sikkerhed markant, halter den interne sikkerhed fortsat. Et eksempel på en typisk trussel er, når medarbejdere flytter virksomhedsdata til en ekstern skytjeneste eller andre typer platforme (f.eks. fildelingstjenester), ofte uden onde hensigter.

Hvor sikre er jeres virksomhedsdata? Kontakt os i dag, så vil vores team af it-sikkerhedsspecialister hjælpe dig med at finde ud af det!

Contact us

Back to all services Contact our offices