PCI-DSS Audit & Consulting - Dansk
Zacco logotype
Zacco logotype

PCI-DSS Audit & Consulting

Forhandlere og tjenesteudbydere er ansvarlige for at overholde betalingskortindustriens datasikkerhedsstandard (PCI-DSS) for at beskytte kundens kreditkort. Hos Zacco kan vi løbende hjælpe din virksomhed med at overholde PCI-DSS.

Compliance betyder overholdelse af en regel, såsom en specifikation, politik, standard eller lov. Lovgivningsmæssig compliance beskriver det mål, som organisationer stræber efter at nå, og som skal sikre, at de har tilstrækkeligt fokus på at overholde relevante love, politikker og forskrifter. Organisationer, der ikke overholder PCI-sikkerhedskrav, kan få store bøder.

Vores PCI-DSS Audit & Consulting-service gør det muligt for organisationer at overholde de juridiske og lovgivningsmæssige cybersecurity-krav samt overholde internationale standarder og best practice.

Lad Zacco være din partner i compliance

Zaccos cybersikkerheds-team har bred erfaring inden for områderne PCI-DSS, PA-DSS & P2PE-DSS, og vi kan guide dig gennem alle de nødvendige politikker, forskrifter, standarder og lovgivninger. Kontakt os i dag!

Contact us

Back to all services Contact our offices